Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
wojtas jak zwykle gratsy za wynik!! Koleżka w kombiaku baaardzo precyzyjnie pomykał, a pomarańczowy malacz nie znał strachu
Natomiast chyba faktycznie wyryp był straszny? Jaki masz zawias, że to przeżył? Coś czuję, że na moim SS nawet przy najbardziej miękkim ustawieniu wypadłyby mi wszystkie plomby...

Natomiast chyba faktycznie wyryp był straszny? Jaki masz zawias, że to przeżył? Coś czuję, że na moim SS nawet przy najbardziej miękkim ustawieniu wypadłyby mi wszystkie plomby...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Forumowiczowi upalacze gratulacje

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Gratuluję naszym forumowiczom wyników (zwycięstwo w generalce nie w kij dmuchał) i dotarcia do mety w takich warunkach.
Ale jak widzę taki rozpierdol na drodze ta żal serce ściska. Sorki ale w jeździe w takich warunkach jest chyba więcej strachu o skatowanie i uszkodzenie wozu niż jakiejś przyjemności z cięcia bombą lub bokiem. Po ilu takich dobiciach AGX wybucha?

Ale jak widzę taki rozpierdol na drodze ta żal serce ściska. Sorki ale w jeździe w takich warunkach jest chyba więcej strachu o skatowanie i uszkodzenie wozu niż jakiejś przyjemności z cięcia bombą lub bokiem. Po ilu takich dobiciach AGX wybucha?

- zmojego dożwiadczenia po jednymArti pisze: Po ilu takich dobiciach AGX wybucha?

wicher, bo ty masz wyjątkową skuteczność 

Arti, dokładnie to samo myślę.. I wydawało mi się, że jak będę już miał furę do katowania, to mi się to zmieni, ale jak na to patrzę, to chyba jednak nie bardzo.. no chyba, że miałbym szutrowy zawias i kogoś, kto by mi to co zawody zmieniał 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
dlatego do swojego wsadze teraz amory z kryptonitubooSTi pisze:wicher, bo ty masz wyjątkową skuteczność

Tylko wicher dobija bokiem zazwyczajwicher pisze:- zmojego dożwiadczenia po jednymArti pisze: Po ilu takich dobiciach AGX wybucha?

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Panowie to tak nie do końca... To nie był taki wyryp że były jakieś mega dziury w które wpadało koło i je urywało a zawias dobijał... problemem (głównie chodzi o odcinek w Jedlinie) był wystający grzbiet z kamordoli po środku ścieżki w którą niższe auta waliły płytami lub miskami (a moim przypadku również wydechem dzięki czemu dość szybko się go pozbyłem). Zawias w moim odczuciu nie był przesadnie obciążony bo dziur i jakiegoś mega wyrypu jako takiego nie było.
ale tam wszystkie fury latały dramatycznie, nie tylko krótkie... Mam wrażenie, że na superstreecie połamałoby mi kręgosłup 

no ja dlatego omijam KJSy ze względu ,że Poldolot ma typowo asfaltową zawiechę i serce mi pęka na takich dobiciach
Nieoficjalnie mogę wam powiedzieć żebyście sobie rezerwowali czas na połowę sierpnia na dobrą imprezkę która nie będzie czołgowiskiem już moja w tym głowa

Nieoficjalnie mogę wam powiedzieć żebyście sobie rezerwowali czas na połowę sierpnia na dobrą imprezkę która nie będzie czołgowiskiem już moja w tym głowa

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

będzie jakiś ślub forumowy w sierpniu, tylko nie wiem którego...
eMTi pisze: ale tam wszystkie fury latały dramatycznie, nie tylko krótkie... Mam wrażenie, że na superstreecie połamałoby mi kręgosłup
Ja już to mam za sobą, więc mogę startować

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
eMTi, ja kolegów pod pociąg nie wpycham więc żaden ślub ,a po startach w imprezach trzeba wskoczyć dla rozpoznania terenu na inny pułap tej zabawy 

nie nie, ja tylko mówiłem, że się kroi jakiś event forumowy, a nie zgadywałem, co tam masz w zanadrzu.. 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Czyżby cyqieMTi pisze: będzie jakiś ślub forumowy w sierpniu, tylko nie wiem którego...

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
cyqan chyba nie idziesz w kajdany ?pawlaswrc pisze:Czyżby cyqieMTi pisze: będzie jakiś ślub forumowy w sierpniu, tylko nie wiem którego...![]()
![]()
????

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
tu spokojnie nie powinno kolidować 

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
U mnie stabilnie
Kłodzko się chyba zakuwa

Kłodzko się chyba zakuwa

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Ojejjjjj, to który to taki naiwny????cyqan pisze: Kłodzko się chyba zakuwa![]()
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW