tylko szkoda że nie zrobili drugiego sezonu

Jakoś sobie nie wyobrażam tego filmu bez nich. To już będzie insza jakość.Bilex pisze: Dadzą, dadzą
Nowy sezon już jest w planach ale... z całkowicie innymi bohaterami.
Powstała już nawet giełda bardzo znanych nazwisk, które mają zastąpić Woody'ego i Matthew.
spokojnie. to najwyżej do 4 sezonu trwaCindi98 pisze:zaczęłam i nie mogę się od niego oderwać
Bo kobieta to nie tylko twarz.Barthol pisze:no ja jakoś koneserem urody Lucy Liu nigdy nie byłem (i zawsze się zastanawiałem o co kaman, gdy była wymieniana jako jedna z bardziej sexi aktorek w różnych rankingach...).
chirurgia plastyczna/medycyna estetyczna zna i takie przypadkiWiS pisze:Chinki jak wino?
Boguś, umknęło Ci z 1000 odcinkówvibowit pisze: Ja jestem na etapie zachwycenia M jak miłość.
to najbardziej przereklamowany serial. w poniedziałek odcinek, we wtorek odcinek, w środę odcinek.... w każdym to samo.vibowit pisze:Ja jestem na etapie zachwycenia M jak miłość.
bardziej doceniają WNĘTRZE.vibowit pisze:Po prostu z faceci, z wiekiem stają się coraz mniej kategoryczni w kwestii defektów urody młodych kobiet.
Twoja opinia jest bardzo krzywdząca, albo po prostu nie starcza Ci wrażliwości.damaz pisze:w każdym to samo.
![]()
Chyba wolę nie rozwijać tematu.damaz pisze:bardziej doceniają WNĘTRZE.vibowit pisze:Po prostu z faceci, z wiekiem stają się coraz mniej kategoryczni w kwestii defektów urody młodych kobiet.