doświadczenia na rajdowych trasach nie przeskoczysz do tego awaria ,a jak by Maras klepał Virnika na pierwszym starcie to wyszło by ,że się plasuje w pierwszej 10ce RSMP ,więc spokojnie. Do tego Virnik tym razem jechał strasznie na czas nie było już zamaszystych boczórów
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
wiem, wiem. tak tylko mówię. Ja jestem z Marka mega dumny, nie myślałem, że będzie aż tak dobrze A jak widać na mostkach przy szpalerze kibiców boczków sobie nie odpuścił No i końcówka z metą boska Jak on się spocił, to musiało być grubo
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Czy ktoś wcześniej zauważył jak blisko rośnie drzewo ( na filmie w 7.09 min ) ?? Ja osobiście nigdy nie zwracałem na to uwagi. Może to kwestia innego toru jazdy
z-team pisze:A jak jest na Kamionkach z ubezpieczeniem NNW Sport. Jest obowiązkowe czy zalecane. No i czy na miejscu nie ma możliwości zakupienia takowego?
wojtas., skąd takie masz informację - ostatnio chciałem wykupić na fregatę i twardo twierdzili, że na jeden dzień to dla nich zbyt duże ryzyko i mi nic nie sprzedadzą
sranie w banie.
Na każda grubszą Imprezę mam takie ubezpieczenie. teraz patrzyłem i napisane jest "grupa satystyczna nr 66" czy jakoś tak i tak jak pisałem wyzej- kupione na konretmy dzień za 23 zł.
Do maja jeszcze trochę czasu. Ja bym proponował jakieś wielkanocne ognicho na Kamionkach i przy okazji można zamknąć OS
Parę osób, które mają wątpliwości z pewnością przekonałoby się do tego odcinka
cyqan pisze:
Do maja jeszcze trochę czasu. Ja bym proponował jakieś wielkanocne ognicho na Kamionkach i przy okazji można zamknąć OS
Pomysł klasa ale ewentualne jazdy testowe powinniśmy wykonać w bardzo wczesnych godzinach rannych - od 6.00 albo i wcześniej. Potem zaczynają się turyści (i gwarantowane kłopoty).
Ja na pewno będę chciał wykonać jakieś testy (które bez pomocy kolegów forumowiczów ciężko będzie zorganizować) - do niedzieli auto powinno być jeżdżące na kołach ale ze starą skrzynią, wadliwym sprzęgłem i bez szyby czołowej. Żukowa gotowość bojowa najwcześniej w przyszły weekend.
Arti, spoko jak tylko poldolot zapali to jestem za i na testy i na wspólny serwis , trzeba by wcześniej z gościem od "Czarnego Rycerza" pogadać co by miejsce u niego zarezerwować ale to będzie kosztowało
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"