Jeśli ktoś zna egzemplarz, proszę o opinie.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Jeśli ktoś zna egzemplarz, proszę o opinie.
Pilne Outback.Wie ktoś co to za AUTO mam kawałek drogo pod Warszawę może ktoś oglądał?
http://tablica.pl/oferta/subaru-outback ... 9379f1d052
http://tablica.pl/oferta/subaru-outback ... 9379f1d052
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
-
szamcio11
- 2 gwiazdki
- Auto: był Legacy, teraz Forek MY06 i Outback 2,5 US
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie, żebym był złośliwy, ale odpiszę jak Ty mi kiedyś napisałeś w takiej samej sprawie:...Trzeba sie autem przejechać zobaczyć co i jak może jakiegoś mechanika znajomego zaprosic i dać mu ze 100 zł żeby z nami pojechał i trochę bardziej fachowym okiem zobaczy....
I co - pomógł Ci taki wpis?
Amerykaniec, sprzedaje się długo, wersja chyba podstawowa - czyli bez bocznych poduszek, skóry itp, światła raczej nie zmienione, radio chyba też USA
Nie wiem, skąd piszesz, ale możesz podobnego oglądnąć w Krakowie
szamcio
Amerykaniec, sprzedaje się długo, wersja chyba podstawowa - czyli bez bocznych poduszek, skóry itp, światła raczej nie zmienione, radio chyba też USA
szamcio
Na początku to było śmieszne teraz robi się dziecinne!!szamcio11 pisze:Nie, żebym był złośliwy, ale odpiszę jak Ty mi kiedyś napisałeś w takiej samej sprawie:...Trzeba sie autem przejechać zobaczyć co i jak może jakiegoś mechanika znajomego zaprosic i dać mu ze 100 zł żeby z nami pojechał i trochę bardziej fachowym okiem zobaczy....
szamcio
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
Jesli to prawda, co szamcio napisal, to nie mniej dziecinne bylo wtedy z Twojej strony.
Wracajac do auta - nie wiem, czy w 2004 jeszcze ta wersja byla, czy juz nastepca. Na pewno swiatla nie wygladaja na takie, jakie powinny byc w europejskiej wersji po lifcie. Nie wykluczam, ze w Stanach bylo inaczej. Sa tutaj specjalisci, jak np. Piter, ktory ma o wiele bardziej rozlegla wiedze i moze jego dorwij gdzies przez pw, jesli bardzo na czasie Ci zalezy. Z przodu brakuje zaslepki, ale to detal i radio rzeczywiscie wyglada jak amerykanskie, co moze byc problematyczne.
Wracajac do auta - nie wiem, czy w 2004 jeszcze ta wersja byla, czy juz nastepca. Na pewno swiatla nie wygladaja na takie, jakie powinny byc w europejskiej wersji po lifcie. Nie wykluczam, ze w Stanach bylo inaczej. Sa tutaj specjalisci, jak np. Piter, ktory ma o wiele bardziej rozlegla wiedze i moze jego dorwij gdzies przez pw, jesli bardzo na czasie Ci zalezy. Z przodu brakuje zaslepki, ale to detal i radio rzeczywiscie wyglada jak amerykanskie, co moze byc problematyczne.
Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
-
szamcio11
- 2 gwiazdki
- Auto: był Legacy, teraz Forek MY06 i Outback 2,5 US
W USA ten model był produkowany dłużej, tzn na pewno w 2004 jeszcze schodził z taśmy
Następca wszedł później niż w europie
Światła są chyba nie zmienione, tzn na pewno postojówka będzie świeciła na pomarańczowo
Co do naszej wymiany uwag z kol. pszemq - jest w tym wątku, ale szkoda do tego wracać
Następca wszedł później niż w europie
Światła są chyba nie zmienione, tzn na pewno postojówka będzie świeciła na pomarańczowo
Co do naszej wymiany uwag z kol. pszemq - jest w tym wątku, ale szkoda do tego wracać
Czy chodzi ci o " specjalistę " Piter 35?H4lik pisze: Sa tutaj specjalisci, jak np. Piter, ktory ma o wiele bardziej rozlegla wiedze i moze jego dorwij gdzies przez pw, jesli bardzo na czasie Ci zalezy
Nie chcę nikomu robić złej reklamy ale szukam akurat OBK i natrafiłem na takie ogloszenie, mam nadzieję, że nikt z forum sie nie natnie:
http://otomoto.pl/subaru-legacy-outback ... 42330.html
Trochę pogrzebałem w sieci i widać, że było puknięte i to kilka razy. A zrobione nie do poznania... Polak potrafi :(
http://www.autobidmaster.com/carfinder- ... A_WEST_GA/
http://www.bezwypadkowy.net/forum/120-o ... 6891#59865
http://otomoto.pl/subaru-legacy-outback ... 42330.html
Trochę pogrzebałem w sieci i widać, że było puknięte i to kilka razy. A zrobione nie do poznania... Polak potrafi :(
http://www.autobidmaster.com/carfinder- ... A_WEST_GA/
http://www.bezwypadkowy.net/forum/120-o ... 6891#59865
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Kod: Zaznacz cały
SPRZEDAWANE PRZEZ NAS AUTA CECHUJĄ SIĘ NAJWYŻSZĄ JAKOŚCIĄ. PROFESJONALNA OBSŁUGA I WYSOKA KULTURA OSOBISTA

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Gdyby dupek nie łgał, że auto bezwypadkowe, to wielkiej afery by nie było - te uszkodzenia to straszne pierdoły.
No raczej... Lekko był grzmotnięty, z ładnym przebiegiem przyjechał do Polszy, ale jak już powiedzieli, że 'bezwypadkowy' to kto wie gdzie jeszcze są usterki... Pozdro
Witam Was,
interesuje mnie to ogłoszenie Subaru Impreza I Piekielnie Szybki NOWE turbo Od pasjonata. Ktoś z Was oglądał, jeździł, zna właściciela? Być może ktoś coś wie i się podzieli tą wiedzą. Proszę o info na PW, ewentualnie na kjerzyna[małpa]wp[kropka]pl.
interesuje mnie to ogłoszenie Subaru Impreza I Piekielnie Szybki NOWE turbo Od pasjonata. Ktoś z Was oglądał, jeździł, zna właściciela? Być może ktoś coś wie i się podzieli tą wiedzą. Proszę o info na PW, ewentualnie na kjerzyna[małpa]wp[kropka]pl.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Możliwość dokupienia GWARANCJI TECHNICZNEJ na okres od 3 do 36 Miesięcy ! ---> to powinno dać ci do myśleniakjerzyna pisze:Witam Was,

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
aż się boję zapytać jaka to danina musiała by byćMożliwość dokupienia GWARANCJI TECHNICZNEJ na okres od 3 do 36 Miesięcy ! ---> to powinno dać ci do myślenia

-
wolnemiasto
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy MY06 2.0
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
wolnemiasto
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy MY06 2.0
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Nie urzekla mnie historia przetoczonych tarcz hamulcowych, 10-min chlodzenia po jezdzie, czy wymienione trofea, ktore ta szacowanej mocy wanna pasjonata objechalakjerzyna pisze:Witam Was,

cyqan pisze: 10-min chlodzenia po jezdzie
Musi chłodzić, bo auto się przegrzewa pewnie

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Może ktoś oglądał samochód, lub zna właściciela... http://allegro.pl/show_item.php?item=4124428442
I jeszcze jedna, były takie bez reduktora? http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-0-gx ... 35247.html
Wszelka wiedza na temat przedstawionych egzemplarzy mile widziana.
I jeszcze jedna, były takie bez reduktora? http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-0-gx ... 35247.html
Wszelka wiedza na temat przedstawionych egzemplarzy mile widziana.
pszumiec pisze: były takie bez reduktora?
Sedany tylko bez.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Dzięki, też mi się tak wydawało, ale nie byłem przekonany.leon pisze:pszumiec pisze: były takie bez reduktora?
Sedany tylko bez.
BTW ładna ta w sedanie... ciekawe jak bardzo "rzeźbiona" bo rocznik+przebieg+cena

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
9 lat i 85 tyś km. I niemiec płakał jak sprzedawał i potem biegł za mną do granicy.
Każdy sam wyciąga wnioski.

Każdy sam wyciąga wnioski.
Zakładam, że ma ok. 200tyś, a jeśli ma 85 to pewnie składana z kilku. Wolałbym to pierwsze.
A może cud...mamy święta...
Jak znajdę czas to pojadę obejrzeć, mam blisko, ok. 30km.
Pozdrawiam
A może cud...mamy święta...
Jak znajdę czas to pojadę obejrzeć, mam blisko, ok. 30km.
Pozdrawiam
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Statystycznie rzecz ujmując masz rację. Z drugiej strony np. mój Legac ma 7 lat (rocznik 2007) i 85 kkm przebiegujarmaj pisze:
9 lat i 85 tyś km. I niemiec płakał jak sprzedawał i potem biegł za mną do granicy.![]()

Wiele zależy od tego, czy auto jest potrzebne/używane na co dzień.