kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
So What! pisze:
Z drugiej strony np. mój Legac ma 7 lat (rocznik 2007) i 85 kkm przebiegu
To nie jest dobre , może zapomnieć kto jest jego Panem i zrobi focha.
Ja zrobiłem 30tyś. w 10 miesięcy, ostatnio nawet mi spalanie wzrosło... aktualnie 8,4
jarmaj pisze:
9 lat i 85 tyś km. I niemiec płakał jak sprzedawał i potem biegł za mną do granicy.
Statystycznie rzecz ujmując masz rację. Z drugiej strony np. mój Legac ma 7 lat (rocznik 2007) i 85 kkm przebiegu
Wiele zależy od tego, czy auto jest potrzebne/używane na co dzień.
Tak.
Ale jak często takie auta trafiają na rynek? I są sprowadzane przez handlarzy, którzy szukają największej różnicy kupno-sprzedaż?
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
pszemq pisze:
Ktoś zna tego forestera?na majówke wybieram sie w tamte strony A/T i 2.0 mi nie przeszkadza nie będę się ścigał:) http://allegro.pl/subaru-forester-2-0-b ... 95808.html
A/T z tym silnikiem , nie jedzie . Mocno się zastanów to nie jest kwestia ścigania się lecz kwestia własnego bezpieczeństwa .
Na naszych normalnych drogach tym modelem cholernie ciężko się wyprzedza
Piter 35 pisze:
A/T z tym silnikiem , nie jedzie . Mocno się zastanów
Nie wiem jak automat moze wplynac na dynamike w Forku, ale musze przyznac, ze nawet manual 2.0 z 160KM nie jest zbyt dynamiczny, wiec 125KM moze byc za malo.
pszemq pisze:
Ktoś zna tego forestera?na majówke wybieram sie w tamte strony A/T i 2.0 mi nie przeszkadza nie będę się ścigał:) http://allegro.pl/subaru-forester-2-0-b ... 95808.html
A/T z tym silnikiem , nie jedzie . Mocno się zastanów to nie jest kwestia ścigania się lecz kwestia własnego bezpieczeństwa .
Na naszych normalnych drogach tym modelem cholernie ciężko się wyprzedza
Wiedziałem że A/T i 2.0 to nie za ciekawe rozwiązanie ale nie wiedziałem że jest aż tak źle ok może jednak się zastanowię i narazie go odpuszczę.Dzięki panowie za pomoc i dobra radę.Pozdrawiam
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
Cóż, ja właśnie sprzedaję auto. Kupione onegdaj od Pitera35 (2.0 158KM, automat).
Jeśli jesteś zainteresowany to zdjęcia porobię bo nie zdążyłem jeszcze zrobić do sprzedaży.