esilon pisze:busik, do 170 rozpędzisz nawet pod górke na autostradzie, aby jechać szybciej trzeba trochę zaczekać
maksymalna ma 192 chyba ale 180-190 licznikowe bezproblemowo utrzymuje ( na obrotomierzu przy 180 bardzo daleko do czerwonego pola)
skrzynia manual 6 biegowa
Arno pisze:Pojawiło się wreszcie najlepsze auto dla dziada. http://subaru.pl/2015sti_overview.html
Proszę zwrócić swą uwagę na szaloną pracę Wielkich Polonistów
Ale jakieś takie niedorobione...
Jakby tak jeszcze ze dwie rury pośrodku. Albo cztery.
Wtedy by wyglądało.
A poloniści zdumiewający swym prowadzeniem.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Proszę szanownych Panów,
Obawiam się, że rzuciło się nam na łeb.
A co nam się rzuciło?
Ano to, że poprzednia Impreza i Outback były tak brzydkie, że najmniejsze zmiany na "niby lepsze" od razu zmuszają nas do miłości bezwarunkowej.
W porównianiu do mojego Majtkowego i do Tradycyjnego Outbacka w ostatnim wydaniu, te pojazdy to są estetyczne kupiszcza.
Outback stał się najzwyklejszym SUVem udającym Kombi podniesione. A Imprezka, no nadal jest to Lanosopodobne coś. Choć jest lepsze! I jak bym trafił, a nie trafiłem, bo gdzieś w Białymstoku znowu ktoś trafił 6stkę, to bym poszedł i z miejsca kupił.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
jest ładny "teoretycznie".
Proszę zobaczyć , że do czasów Lanosa nikt nie miał wątpliwości estetycznych. Szalonych. Piękne te auta nie były, ale miały klasę.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2014, o 20:30 przez Arno, łącznie zmieniany 1 raz.
Bartolini, nie 200 a 180.
Można zawsze spojrzeć na EVO, ale ono nie robi wrażenia wizulanego wcale… Ale mają wersję dla dziada w automacię,
Człowiek się przyzwyczaił. Do SUbaru. SYn mówi o XV - ale krowa. A żóna kocha to auto.
No to dzisiaj było podejście nr 2 do wieśniaka. Odebrałem i przejachałem ze 100 km i o dziwo nic się nie popsuło. Fotele sa super, układ kierowniczy bardzo fajny i zawias też dobrze łączy komfort z pewnością prowadzenia, ale to już wiedziałem wcześniej. Dodatkowo przeleciałem trasą S8 tak 140-150 i jak na auto z pionowym przodem i szybą czołową pod katem jak w 125p to jest nad wyraz cicho.
Z info od serwisu - był problem z przeładowaniem turbo - wymienili selenoida i tuta. Plus tej sytuacji jest taki że po kontakcie z menadzerem marki w BMW Polska obiecali zrekompensowac ta wpadkę - mam nadzieję że staną na wysokości zadania.
Załączniki
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD