EterycznyŻołądź pisze: Nadal nikt mnie nie pobił.![]()

Widzę, że roboty to masz po kokardkęBilex pisze:nieeeeeeee!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jest niemożliwe!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eeech, takim to dobrze. Od miesiąca, odkąd zatrudniłem się w tej sekcie to może ze dwa razy tutaj w ciągu dnia byłemBilex pisze:Ja to jeszcze ja ale devlin z zagatką to nie wiedzą w co ręce włożyć...
Jak się pracuje przy taśmie to tak jest.mały 5150 pisze:Eeech, takim to dobrze. Od miesiąca, odkąd zatrudniłem się w tej sekcie to może ze dwa razy tutaj wciagu dnia byłemBilex pisze:Ja to jeszcze ja ale devlin z zagatką to nie wiedzą w co ręce włożyć...
ehh...ta męska zazdrość...mały 5150 pisze:Eeech, takim to dobrze. Od miesiąca, odkąd zatrudniłem się w tej sekcie to może ze dwa razy tutaj wciagu dnia byłemBilex pisze:Ja to jeszcze ja ale devlin z zagatką to nie wiedzą w co ręce włożyć...
Koniec tego dobrego! Odpalam photoshopa!zagatka pisze:Bilex
BaPee pisze: kurde to już jest jakaś ściema... 1,211 ????
nie mogę zejść poniżej 1,457![]()
ale to podpis pod wynikiem chociaż zmień, żeby było autentycznie ;)Bilex pisze:Koniec tego dobrego! Odpalam photoshopa!zagatka pisze:Bilex
Dobrze, że dzisiaj dnia nie zmarnowałeś...Bilex pisze:Ależ proszę bardzo:
tiaaa jasneEterycznyŻołądź pisze:Zaręczam, że to nie jest ściema. Za wolny jesteś. Może weź poćwicz refleks w jakiejś Imprezie czy gdzieś.
samo wychodziKonto usunięte pisze:zagatka, to iście szatański wynik. Pokażesz nam jak to robisz??
Ja tam żadnego 1,211 nie widzę, jedynie Twoje nędzne 1,259EterycznyŻołądź pisze:radekk, i? Gdybyś nie wiedział, to 1,251 jest wolniej od 1,211.