(S) Racebox do Subaru Impreza Newage
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
(S) Racebox do Subaru Impreza Newage
Witam wszystkich ma do zaoferowania wydech backbox Angielskiej Firmy Hayward & Scoot produkowany wylacznie dla Scoobyworld pod nazwa Racebox,bardzo soczysty dzwiek,przyjazny dalekim podrozom nie meczacy,srednica 2.5 cala,koncowa boxa 4 cale.Posiada wgniatke od spodu co widac na fotce,jest dosc ciezki.
O wiecej oinformacji prosze pisac na pw.
Cena-750zl
O wiecej oinformacji prosze pisac na pw.
Cena-750zl
Ostatnio zmieniony 29 sie 2012, o 00:05 przez danny007, łącznie zmieniany 1 raz.
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
Re: (S) Racebox do Subaru Impreza Newage
pw poszlostachu pisze:jak z ceną?
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
Mam taki u Siebie .Naprawde fajny dzwiek.No i cena dobra.:) 

If in Doubt just flat out ....
jaworek74 pisze: Mam taki u Siebie
Miales przed serie? Z podwoja koncowka? Jak zmienia sie glosnosc +/-?
Pzw,
MCC
Tak mialem juz kilka roznych, miedzy innymi tez serie , jezeli seria w skali od 1 do 10 to 3 .To ten wydech powiedzialbym 6 , Jest glosniejszy ale w dalszym ciagu nie jest uciazliwy ,mialem tez wydech no name notabene jest do sprzedania , chodzil ........glosno na tyle glosno ze choc bylem na zlocie w Kielcach to go sprzedaje bo jazda w miescie oki ale trasa...uuu ciezko
.
Tlumik o ktorym mowa w poscie brzmi ladnie basowo ale nie uciazliwie ,dodam ze to jedyny tlumik jaki jest w mojej Niuni.

Tlumik o ktorym mowa w poscie brzmi ladnie basowo ale nie uciazliwie ,dodam ze to jedyny tlumik jaki jest w mojej Niuni.

If in Doubt just flat out ....