(Zmiana)Kupię subaru forester II
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
(Zmiana)Kupię subaru forester II
Zmieniam treść ogłószenia
Witam jestem tu nowy po dłuuuugim namyśle zapragnąłem kupić forestera 2 a wiec tak :
-przedział cenowy 14000-18000 zł
-silnik 2.5 X fajnie jak jest automat:)
-silnik 2.0 125km
-rocznik oczywiście od 2002
-mieszkam na południowym zachodzie województwa warmińsko-mazurskiego (dokładnie pomiędzy Toruniem a Olsztynem)
Auto mam zamiar kupić około kwietnia /wszystkie propozycje rozpatrzę.
Zainteresowanych proszę przesyłać dane i zdjęcia na adres [email protected] Pozdrawiam.
Witam jestem tu nowy po dłuuuugim namyśle zapragnąłem kupić forestera 2 a wiec tak :
-przedział cenowy 14000-18000 zł
-silnik 2.5 X fajnie jak jest automat:)
-silnik 2.0 125km
-rocznik oczywiście od 2002
-mieszkam na południowym zachodzie województwa warmińsko-mazurskiego (dokładnie pomiędzy Toruniem a Olsztynem)
Auto mam zamiar kupić około kwietnia /wszystkie propozycje rozpatrzę.
Zainteresowanych proszę przesyłać dane i zdjęcia na adres [email protected] Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 23:44 przez pszemq, łącznie zmieniany 4 razy.
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
Re: Kupię subaru forester 1999-2002
Jak musi posiadać reduktor to tylko 2.0 125km lub122km, 2.5 to import z US nie miały reduktora.Lifting modelu w2000r bodajże jesienią.
Re: Kupię subaru forester 2000-2002
Lepiej ci teraz?
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
up.up
Może Cię zainteresuje moja imprezka, funkcjonalnie taka sama w sumie jak forek:
Zielony kombiak 2.0 n/a z reduktorem i hill holderem, 125km, najechane 156,000km. Przy 148,000 zrobiony rozrzad, luzy zaworowe, olej zmieniony przed chwila. Techniczne wszystko jest tip-top. Z ceną myślę, że się dogadamy, ale będziesz musiał się lekko napiąć ;)
M.
Zielony kombiak 2.0 n/a z reduktorem i hill holderem, 125km, najechane 156,000km. Przy 148,000 zrobiony rozrzad, luzy zaworowe, olej zmieniony przed chwila. Techniczne wszystko jest tip-top. Z ceną myślę, że się dogadamy, ale będziesz musiał się lekko napiąć ;)
M.
Sory ale imprezką to ja po 200 metrach na mojej drodze zostawię misę olejową,olej.tłumik i połowę zawieszenia czyt. za niski.
Re: (Zmiana)Kupię subaru forester II
upup
up szukam dalej
upup
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Witam
Mam Forestera 2004 2.5 XT sprowadzony z Kanady do roboty ma silnik, jest obrócona panewka. Cena pasuję, a po remoncie masz pewność że możesz nim jeździć i nie będzie jakiś niespodzianek.
pełne ogłoszenie na forum: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=21&t=13454
wyjeżdżam z Polski muszę go sprzedać także zapraszam do oglądania :)
Mam Forestera 2004 2.5 XT sprowadzony z Kanady do roboty ma silnik, jest obrócona panewka. Cena pasuję, a po remoncie masz pewność że możesz nim jeździć i nie będzie jakiś niespodzianek.
pełne ogłoszenie na forum: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=21&t=13454
wyjeżdżam z Polski muszę go sprzedać także zapraszam do oglądania :)
Nie dzięki nie chce się bawić w takie naprawy a i tego silnika też nie szukam z tego co mi wiadomo 2.5 XT są trochę awaryjne.Pozdrawiam
...awaryjne ??? Są do tego skłonne ale co powiesz na 2,5xt z przebiegiem 412 000km i zerem problemów ???
- trzymek
- 0 gwiazdek
- Auto: był outback 2.5 deep saphire jest forester MY08 już nie taki srebrny)
- Polubione posty: 0
jak Ci nie pasuje imprezka od Macjek (bo za niska) to proponuję 2.5 z automatem ino wieksze od forestera (może to większe to też zaleta?)
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... g-automat/
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... g-automat/
- darecki1981
- 5 gwiazdek
czy ty wszędzie musisz się wcinać? Podnosisz tym swoje ego czy co?darecki1981 pisze:kolega sam nie wie czego chyba chce
Temat do zamknięcia/już kupiłem
- darecki1981
- 5 gwiazdek
boli to ciebie, napisałem prawde cała filozofia, bo zaglądam wątek o egzemplarzach a tam ciągle ty i problemy...pszemq pisze:czy ty wszędzie musisz się wcinać? Podnosisz tym swoje ego czy co?darecki1981 pisze:kolega sam nie wie czego chyba chce
Popłacz się teraz:/ Dzieciakdarecki1981 pisze:boli to ciebie, napisałem prawde cała filozofia, bo zaglądam wątek o egzemplarzach a tam ciągle ty i problemy...pszemq pisze:czy ty wszędzie musisz się wcinać? Podnosisz tym swoje ego czy co?darecki1981 pisze:kolega sam nie wie czego chyba chce
- darecki1981
- 5 gwiazdek
...Zyj i daj żyć innym..., przejdż się do biedronki połóż głowę na wadze i wciśnij BURAK
Odwal się!

Odwal się!
mmmmm uuuu aż mi w pięty poszło ale mi dałeś hahahahahadarecki1981 pisze:...Zyj i daj żyć innym..., przejdż się do biedronki połóż głowę na wadze i wciśnij BURAK![]()
![]()
Odwal się!
Ogarnij się trochę bo zachowujesz się jak gówniarz.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
no właśnie widze...mmmmm uuuu aż mi w pięty poszło ale mi dałeś hahahahaha
Ogarnij się trochę bo zachowujesz się jak gówniarz.
Nie lubię świąt, bo przedszkola zamykają. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.