Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Ja prawdopodobnie każdy przejazd lecę testowo na innych gumach więc będę potrzebował twardą i płaską powierzchnię do podnoszenia więc trawniki ziemne niestety odpadają ale bardzo chętnie sobie z Wami razem posiedzimy w przerwach pomiędzy przekręcaniem kół i przejazdami :) chyba że będzie padało no to wtedy jak najbardziej jestem za bo nie będę niczego przekręcaćburat pisze:Wojtas , Kryształ a wy ???

Z moją wiedzą i doświadczeniem to się zdecydowanie zgadza, bo generalnie co nam poprawia usztywnienie zawiasu ? to, że auto na idealnie równym asfalcie pojedzie lepiej dzięki temu że wewnętrzne koła nie będą odciążane poprzez pochył budy na zewnętrzną oraz poprawi się reakcja auta przy szybkich zmianach kierunku bo buda nie będzie musiała się przełożyć na drugą stronę. Pomijam oczywiście przypadki w których fura dysponuje pontonem zamiast zawieszeniem.TomekSliwa pisze:Przy okazji zmiany setupu doświadczyłem że usztywnianie zawieszenia samochodu wcale nie jest taką dobrą rzeczą.
- LOLOPIKUS71
- 0 gwiazdek
- Auto: Outback 08 2,5at
Halo Halo czy są chętni na spota 03,05
Miejsce parking Orbita
godzina 19
kilka Osób już się zdeklarowało z " . "
to jak ROBIMY WIELKIEGO SPOTA
na Zdolnym Śląsku
Miejsce parking Orbita
godzina 19
kilka Osób już się zdeklarowało z " . "
to jak ROBIMY WIELKIEGO SPOTA
na Zdolnym Śląsku
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
LOLOPIKUS71, najbliższy WIELKI SPOT 11 maja w Kamionkach obok Czarnego Rycerza

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 249 razy
- Polubione posty: 530 razy
Kolejny, zgodnie z tradycją nad Jeziorem Białym 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
zamówione 5-6 miejsc na 11go maja na wspólny serwis wraz z wpłaconą zaliczką więc panowie nie dać ciała z przygotowaniami 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
burat pisze:zamówione 5-6 miejsc na 11go maja na wspólny serwis wraz z wpłaconą zaliczką więc panowie nie dać ciała z przygotowaniami

Czyli jednak dobrze pamiętam, że dzwoniłeś i mówiłeś, że dobre miejscówki mamyburat pisze:zamówione 5-6 miejsc na 11go maja na wspólny serwis wraz z wpłaconą zaliczką więc panowie nie dać ciała z przygotowaniami

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Szybki powrót - to się nazywa duch walki!srtw.pl pisze:Klasa OPEN (poj. +2500ccm 4WD): (klasa Subaru startuje również w klasie OPEN)
1. Ryjeks - Impreza GT
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
booSTi pisze:Szybki powrót - to się nazywa duch walki!srtw.pl pisze:Klasa OPEN (poj. +2500ccm 4WD): (klasa Subaru startuje również w klasie OPEN)
1. Ryjeks - Impreza GT
SUPER!

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Ryjeks może sprzedasz patent z rehabilitacją do NFZ to bezrobocie spadnie jak połowa rencistów wróci do pracy.
Ja niestety ale na niedzilę odpadam, elektryk nie dał rady, Autoracing również nie dał i nie ma szans żeby zdążyć.
Teraz szykujemy się na Lwa Kłodzkiego!!

Ja niestety ale na niedzilę odpadam, elektryk nie dał rady, Autoracing również nie dał i nie ma szans żeby zdążyć.

Teraz szykujemy się na Lwa Kłodzkiego!!

To jest element rehabilitacji psychicznej, fizyczna na razie jest w d00pie 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
czy jacyś oglądacze na Kamionki się wybierają? czy sami zawodnicy na tym forum zostali :)
- wojtas.
- 5 gwiazdek
to dwaj booSTi,klatki nie trzeba!booSTi pisze:Lew Kłodzki - mniam
Pytania do Wrocławiaków-cwaniaków

są już jakieś info ?wojtas. pisze:Teraz szykujemy się na Lwa Kłodzkiego!!
z jakich względów chcesz to robić? Jak nie masz sportowego baku w bagażniku, to nie trzeba oddzielać bagażnikawojtas. pisze: oddzielić bagażnik od kabiny w rajdowce
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- wojtas.
- 5 gwiazdek
żeby było ciszej.eMTi pisze:z jakich względów chcesz to robić? Jak nie masz sportowego baku w bagażniku, to nie trzeba oddzielać bagażnikawojtas. pisze: oddzielić bagażnik od kabiny w rajdowce

Kryształ http://lew.klodzko.pl/
- Arti
- 6 gwiazdek
Elementy przypominające pleksę? Czy pleksa? Pleksa jest 'be' - wspominaliśmy o tym gdzieś w tych wątkach. Tzn jeśli chodzi o oddzielenia bagażnika to w sumie pleksa się nada. Ale na boczki lepiej użyć poliwęglanu. Możesz go kupić na arkusze i dociąć - łatwo się to obrabia. Niestety jest znacznie droższy od pleksy. Tak to ogarnąłem u siebie:wojtas. pisze: Pytania do Wrocławiaków-cwaniaków- czy ktoś wie jak nazywa się firma z Wroclawia ktora robi elementy przypominające pleksie z których można zrobić "boczki" lib oddzielić bagażnik od kabiny w rajdowce??

- Arti
- 6 gwiazdek
A propos paddocku na Kamionkach to może zrobimy wspólnego grilla żeby nie trzeba było rozpalać ich pięć? Ja mogę zabrać tego dużego z domu. Zawsze to łatwiej przypilnować jedno palenisko
Weźcie tylko po worku węgla żeby nam nie wygasło.
j33mbo, oczywiście zapraszamy nie tylko zawodników!

j33mbo, oczywiście zapraszamy nie tylko zawodników!

Na boczki swietnie nadaje sie spienione pcv (min 3mm grube). Do tego jest dosc taniei docina sie nozem do tapet.
Niestety do wydzielenia bagaznika moze byc troche zbyt miekkie - latwo sie gnie.
Niestety do wydzielenia bagaznika moze byc troche zbyt miekkie - latwo sie gnie.