Rajdy 2014
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Rajdy 2014
Na KJS też się można solidnie zgruzować
Link: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 0UpoiImfr8

Link: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 0UpoiImfr8

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Byliśmy wtedy na tych zawodach. Auto bardzo nie ucierpiało, tydzień czy dwa później znowu startowało.
BTW w tą niedzielę znowu są zawody na tym obiekcie
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=8&t=14006
Oczywiście startujemy!
BTW w tą niedzielę znowu są zawody na tym obiekcie

Oczywiście startujemy!

Mam wrażenie ,że to rajdowe auto z wypadku to było składane z dwóch , bardzo dziwnie się rozpadłoryjeks pisze:

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, ono było po wypadku cięte przez strażaków żeby dostać się do pilotki. Po samym uderzeniu auto tak nie wyglądało 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Jaka tu cisza 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
pawlaswrc, zabrakło ręki na ciasnym nawrocie...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Nie wykorbił czyli nic się nie dzieje 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
jak na spaprany nawrot, to czas super 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Ja ostatnio nic nie wiem, bo TV odstawiłem i net mam kiepski, więc nie chce mi się przeglądać portali informacyjnych. Gdzie Kubek teraz jest?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Arek, Ty ignorancie
kolejna runda WRC ruszyła, rajd Sardynii 

to ja się pytam: gdzie pawlaswrc teraz jest? skoro nie odbiera sygnału tv i ma słabego neta! gdzieś się Ty wyprowadził? a parapetówy jak nie było..pawlaswrc pisze: i net mam kiepski
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
eMTi wiele można o mnie powiedzieć, ale na pewno nie to, że jestem ignorantem, po prostu zwykły brak informacji.
brahu, to tylko 20km od Rynku, więc nie ma tragedii, ale net jest kiepściutki, tym bardziej odkąd uszkodziłem sobie antenę zewnętrzną.
brahu, to tylko 20km od Rynku, więc nie ma tragedii, ale net jest kiepściutki, tym bardziej odkąd uszkodziłem sobie antenę zewnętrzną.

pawlaswrc, ciekaw jestem kiedy stwierdzisz, że niekoniecznie dobrze zrobiłeś z tą przeprowadzką pomimo obecnego zachwytu
//
Kubek 3ci czas na 3 OS. No umie chłop jeździć, jak zacznie dojeźdżać będzie git.

//
Kubek 3ci czas na 3 OS. No umie chłop jeździć, jak zacznie dojeźdżać będzie git.
3ci czas
Ale tylko 0,6 do drugiego.. Jak to skwitował kumpel w biurze - widać nie może się opanować i zaczyna wciskać gaz, więc jedzie ku nieuniknionemu
No zobaczymy 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Już miałem takie myśli, ale mimo wszystko jest dobrze. Potrzeba tylko "trochę" poświęceń i po kolei rozwiązywać problemy. Na pewno nie da się obecnej sytuacji porównać do starego gnoju w jakim mieszkałem przez 11 lat. Będzie dobrzeryjeks pisze: pawlaswrc, ciekaw jestem kiedy stwierdzisz, że niekoniecznie dobrze zrobiłeś z tą przeprowadzką pomimo obecnego zachwytu![]()

Wracając do tematu - podobno zła seria już za Kubkiem, więc spokojnie obserwujmy co będzie dalej.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Tak właśnie w pierwszym momencie przeczytałem
.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Albo to, co widzi.... na pierwszy rzut oka (na szczęście).