Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Burat, co gdzie u kogo 22? Ps gratuluję wszystkim! Aż żałuję że kupiłem forka nie imprezę... No ale powoli do projektu sti się namierzam
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
zinc pisze: Aż żałuję że kupiłem forka nie imprezę
Żałuj

///
Wracając do Sękowskiego, to zupełnie zbędna ta rolka, jakby nie mogli w pole pójść spokojnie

Link: https://www.youtube.com/watch?v=7tatmM2IH9E
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
Ryjeks stronę wcześniej napisałeś złotą myśl że za kompa to ...
Cholera awaryjek nie włączyłem dzisiaj jak Dziad nie jechał.

Cholera awaryjek nie włączyłem dzisiaj jak Dziad nie jechał.

wojtas. pisze: Ryjeks stronę wcześniej napisałeś złotą myśl że za kompa to ...
Piszę, że szkoda auta, bo wiele razy idzie się w pole, gaz i dalej.
A tu lekki plener ale tak niefortunnie podbiło, że rolka zupełnie niepotrzebna ale to tylko pokazuje jak niewiele trzeba,
żeby auto podbiło, a dalej idzie samo ...
Zrozumiano ?

Już jest po 23, słucham

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
To już musi Inżynier Mati się wypowiedzieć bo moja wiedza inżynieryjna nie jest na tak wysokim poziomie ale jako laik mogę powiedzieć, że wyglądało to naprawdę dobrze zważywszy na okoliczności w jakich powstało. Dobrze, że panowie z BK uznają, że power tape załatwia każdy problem...ryjeks pisze:Krysztal pisze: Pan z BK jakiś dziwny, że nie docenił Twojego kunsztu w wykonaniu mega profi grodzi w Audi...
Szczegóły poprosimy
PS. w serwisówce wypadła mi szyba boczna tylna... teraz trzyma się na power tape

Panowie SZACUN! za głowę się złapałem jak zobaczyłem, że 2 i 3 plac należy do naszych
extra graty!
heh na filmiku "Hołka" przy strzale w drzewo, ten jęk publiki ojjjjoj widać, że wszystkich zabolało

heh na filmiku "Hołka" przy strzale w drzewo, ten jęk publiki ojjjjoj widać, że wszystkich zabolało

przynajmniej miałbyś problem rdzy z głowy - poodpadłaby samaeMTi pisze: A bez klatki to pewnie by się fura na kawałki rozpadła

zostaw ten ręcznybooSTi pisze: gdzie był ręczny w tym czasie?

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Zrozumiano!!ryjeks pisze:Zrozumiano ?wojtas. pisze: Ryjeks stronę wcześniej napisałeś złotą myśl że za kompa to ...![]()
Już jest po 23, słucham

A co do grodzi to lekki wstyd jest za naszego inżyniera bo jako jedyny z wszystkich pracujących był ... teźwy!

Zbiornik w Audi jest za siedzeniami,a że chłopaki trochę dziur w grodzi mieli to BT przeszli warunkowo że rano dziury mają być załatane na 8 rano.
Zadzwonili do "swoich",przywieźli kawał blachy trochę gumówek i do roboty... o 23 było gotowe. Ja robiłem to co umię najlepiej - lekko szydziłem i smaliłem browara.

Absolutnie psychopatyczne jak na podwójne zero (szpery dla dzieci ledwo dawały radę
)

Żeby tylko dyrektor tego nie widział, cicho sza!

Żeby tylko dyrektor tego nie widział, cicho sza!
Noo wyjedzie człowiek na weekend a tu tyle dobrego się działo! Gratki Pany za pudla 

Marcin
-_-
-_-
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Przyłączam się do przedmówców
. Szał Panowie !!!!!!

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

ja tu widzę, że matiwrc5 to niezłe ziółko 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Widać koleżanka wcale nie taka niezadowolona 

Koleżanka to była od początku dobra :) podchodzi rano bo mieli problem z montażem zegara: "przepraszam panowie, macie może twardy gruby drut?"pawlaswrc pisze:Widać koleżanka wcale nie taka niezadowolona
Kilka innych akcji jeszcze było :)
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
No koledzy, co to był za weekend! Na początku należy podziękować wszystkim obecnym i startującym i kibicującym za fantastyczne towarzystwo i pierwszorzędną zabawę. Atmosfera na tej imprezie była nie do opisania! W ferworze walki i przy konsultacjach na strefie można było zapomnieć o tropikalnym upale i podróżowaniu w mobilnych piekarnikach.
Gratuluję Wojtasowi bardzo szybkiej i przede wszystkim bezbłędnej jazdy. Super, że tak obsadziliśmy podium.
Słowa uznania dla pilota Remika - doświadczenie z RSMP zaprocentowało - zero wątpliwości gdzie, kiedy i jak mamy wjechać.
No i dyktowanie również na poziomie - zmagaliśmy się z nieznanymi do tej pory OSami, więc o jeździe na pamięć jak na Kamionkach nie mogło być mowy. Klasa!
OGROMNIE się cieszę z naszego wyniku. Jazda po tych OSach to była dla mnie kompletna niewiadoma. Szczególnie na Kopalni nie wiedziałem czego się spodziewać. Ale bez zbędnych kombinacji okazało się, że na tym szutrze wystarczy tak jak na śniegu złamać auto i wyprostować prawą nogę...
Tąpadła mega zdradliwe! Chwilami przyczepność normalna a chwilami smoła śliska jak lód. Szczególnie na dohamowaniach do szykan.
Wiry typowo mocowe - wąska droga i but pod górę. Na drugiej pętli udało się je przejechać bez zbędnego odejmowania a na trzeciej już całkiem zachowawczo i bez ryzyka prześlizgnęliśmy się do mety.
To co mnie cieszy to to, że wiem gdzie popełniłem błędy i gdzie jest jeszcze duuużo sekund do zgarnięcia. Ale wymaga to treningu i praktyki, tylko i wyłącznie. Będziemy się rozwijać.

Gratuluję Wojtasowi bardzo szybkiej i przede wszystkim bezbłędnej jazdy. Super, że tak obsadziliśmy podium.

Słowa uznania dla pilota Remika - doświadczenie z RSMP zaprocentowało - zero wątpliwości gdzie, kiedy i jak mamy wjechać.

OGROMNIE się cieszę z naszego wyniku. Jazda po tych OSach to była dla mnie kompletna niewiadoma. Szczególnie na Kopalni nie wiedziałem czego się spodziewać. Ale bez zbędnych kombinacji okazało się, że na tym szutrze wystarczy tak jak na śniegu złamać auto i wyprostować prawą nogę...
Tąpadła mega zdradliwe! Chwilami przyczepność normalna a chwilami smoła śliska jak lód. Szczególnie na dohamowaniach do szykan.
Wiry typowo mocowe - wąska droga i but pod górę. Na drugiej pętli udało się je przejechać bez zbędnego odejmowania a na trzeciej już całkiem zachowawczo i bez ryzyka prześlizgnęliśmy się do mety.

To co mnie cieszy to to, że wiem gdzie popełniłem błędy i gdzie jest jeszcze duuużo sekund do zgarnięcia. Ale wymaga to treningu i praktyki, tylko i wyłącznie. Będziemy się rozwijać.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Arti, krótszy magiel chyba by się przydał na te szykany?

baaardzo płynnie ta pierwsze szykany, miód malyna
No i przydała by się do dźwięku ścieżka z interkomu, co tam sobie pitoliliście 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Właśnie!eMTi pisze: przydała by się do dźwięku ścieżka z interkomu, co tam sobie pitoliliście

Jak dla mnie do onboardu fajnie jakby bylo widać prędkość. Ot tak dla porównania w poszczególnych zakrętach :)
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Co to za pierdu pierdu 1km
Poka te boki na kopalni

Poka te boki na kopalni