Poniżej podlizuję się

Artiemu, więc już nie będę się rozpisywać. Krótko, to miałem mega fun.
Serdecznie gratuluję Wojtasom. Bardzo miło było Was poznać i się z Wami pościgać. Następnym razem rozbijam namiot koło Was

Gratulacje też, pewno nie przeczytają, dla Lancerników za pierwsze miejsce. Coś czuję, że też namiot rozbiją
Dzięki dla Kijka, którego zaangażowanie wręcz powalało. Łącznie z tym, że jak spróbowałem u Wojtasa piwa i stwierdziłem, że dobre - miałem dokładnie takie na after rally. :)
Dla p. Joli i Oli za catering w czasie i imprezę po także :)
Arti pisze:
Słowa uznania dla pilota Remika
cała przyjemność po mojej stronie. Nie będę pitolić epopejów tutaj i napiszę tylko, że bardzo lubię jak mnie wozisz
Arti pisze:
zero wątpliwości gdzie, kiedy i jak mamy wjechać.
nie winkuj, nie winkuj.

100% zrozumiałe, że miałeś wątpliwości. Byłem przygotowany :)
Arti pisze:
No i dyktowanie również na poziomie
po obejrzeniu kopalni dno i 100 metrów mułu. Kilometrów trzeba. (i poprawić maszynę startową, zeby 1 - start nie trwał dwie sekundy

)
A: musimy wprowadzić jakiś zapis żebym wiedział, żeby iść ogniem
R: mamy już taki - 'start'
Na imprezie, prawdopodobnie z powodu temperatury zawodziły maszyny w związku z czym trzeba było przejść na czasy ręczne - i wyniki online wyszły jak wyszły. Ekipa od sprzętu wprowadzi poprawki i będziemy starali się wspólnie udoskonalać cały system łącznie z całkowitym przywróceniem możliwości z rajdu nikon - czyli np. porównywanie czasów dla zawodników. Niestety żeby to zrobić wszystko na już i porządnie musiałbym zamknąć interes na miesiąć - więc może jeszcze nie następnym razem - ale dowieziemy system jakiego nie było

P. Dobosz też wyraził zainteresowanie. Także mam nadzieję na taką moją małą cegiełkę.