Kolega szuka Imprezy GT ,nie podłubanej ,za jakieś normalne pieniądze (ok.20 tysi).
Nie okazji za 13 tys bez wkładu ,ale też nie szuka jakiegoś limited edition za 35 tys.
Ma ktoś na zbyciu normalną ,zdrową Imprezę GT ?
Impreza GT,niedłubana,zwykła ,zdrowa.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Impreza GT,niedłubana,zwykła ,zdrowa.
Na otomoto wystawia chłop polifta, już chyba wisi z rok czasu, bo jest zdrowa, niemodzona i zielona
Teraz chyba za 23999 jest wystawiona.

Teraz chyba za 23999 jest wystawiona.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
też już kiedyś patrzyłem na tą aukcję ,ciekawe czemu tak długo już wisi to auto ,że niby zielony taki strasznyryjeks pisze: Na otomoto wystawia chłop polifta, już chyba wisi z rok czasu, bo jest zdrowa, niemodzona i zielona

kamil83nh pisze: też już kiedyś patrzyłem na tą aukcję ,ciekawe czemu tak długo już wisi to auto ,że niby zielony taki straszny
Myślę, że to główny powód, a cena nie pomaga

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae