Myślałem że uda się go bez większych kosztów dostosować do OBKa ale nic z tego i nowy bagażnik już kupiony a ten idzie na sprzedaż. Belki zwykłe stalowe, czarne ale za to całość porządnej firmy, czyli THULE. Bagażnik jest z zamkami, w komplecie dwa kluczyki. Wszystko sprawne, zamyka się, otwiera, przekręca, przesuwa - jednym słowem igła, nic nie stuka nic nie puka. Jedyna wada to lekkie wgniecenia belek (starałem się pokazać na zdjęciach) - trochę za dużo entuzjazmu było przy dokręcaniu mocowań boxa :)
Wolałbym odbiór osobisty (Piaseczno), mogę gdzieś w bliskie okolice go podwieźć - wysyłać nie bardzo mi się chce, ale jeśli ktoś się będzie mocno upierał to jakoś się dogadamy :) Zupełnie tylko nie wiem ile może kosztować wysyłka, więc to ewentualnie byłoby do ustalenia jeszcze. Kontakt PW albo 5057699trzyTRZY
Cena: 200 zł.
[S] Bagażnik bazowy (belki) do Forestera I gen (97-02)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!