jak już tak o kolizjach mowa...booSTi pisze:Chyba śniegTomekSliwa pisze: Niech pada!
![]()
I nie jest to kolizja z garażemKrysztal pisze: Czy tylko ja widzę w trasie drobny problem ? i nie jest to hopa...

jak już tak o kolizjach mowa...booSTi pisze:Chyba śniegTomekSliwa pisze: Niech pada!
![]()
I nie jest to kolizja z garażemKrysztal pisze: Czy tylko ja widzę w trasie drobny problem ? i nie jest to hopa...
przekaż Matiemu bo ma tam być.Krysztal pisze:Jeszcze pamiętam :) Jak nie wydachuję tego czerwonego złoma z mega luzami na zawiasie to postaram się coś wziąć... tylko wiesz że mnie teraz dłuższa przerwa czeka od startów ? obym tylko do września się wyrobił z budową...wojtas. pisze:Wojtas pozdrawia Kryształa
miało się motać w zimie... ale pękło w lecie...wojtas. pisze:przekaż Matiemu bo ma tam być.Krysztal pisze:Jeszcze pamiętam :) Jak nie wydachuję tego czerwonego złoma z mega luzami na zawiasie to postaram się coś wziąć... tylko wiesz że mnie teraz dłuższa przerwa czeka od startów ? obym tylko do września się wyrobił z budową...wojtas. pisze:Wojtas pozdrawia Kryształa![]()
To Ty samochód budujesz w środku sezonu?? w zimie takie rzeczy się mota.![]()
w trasie czy aucie ?eMTi pisze:na tym forum zima to środek sezonuKryszatł, co Ci tam niby nie gra?
no dokładnie o to chodziło :)cyqan pisze:Myślę, że Kryształowi chodzi o zakręt nr 4
vagin pisze: po wakacjach wyszykuję chyba sobie jakąś rajdówkę
ryjeks pisze: Tu była rzeź![]()