Graty dla wszystkich

ano nie jechałem ale Judyta się nakręciła i colina nie chce już sprzedawać tylko grzebaćryjeks pisze:vagin pisze: po wakacjach wyszykuję chyba sobie jakąś rajdówkę
Słuszna koncepcja![]()
Jechałeś dzisiaj z kimś czy nie ?
?? ee?? Że nieby których, że niby gdzie? Bo to co wyżej, to jestem na ułamek sekundy na drugim planie... Jak zwykle.. To już nawet Tomek się załapałKrysztal pisze: eMTi 20% best of należy do Ciebie
vagin pisze: ano nie jechałem
brahu pisze: Noo widać, że ryjeks już w pełni zdrowy, bo zaczął normalnie jeździć Limit w bestach wyczerpałeś chyba już na przyszły sezon
yyyyy zmęczony chyba byłem.... oczywiście 20% należy do RyjkaeMTi pisze:"no.. a miałam Cię nie rozpraszać.. Ale powiem Ci.." .... no co powiedziała?![]()
?? ee?? Że nieby których, że niby gdzie? Bo to co wyżej, to jestem na ułamek sekundy na drugim planie... Jak zwykle.. To już nawet Tomek się załapałKrysztal pisze: eMTi 20% best of należy do Ciebie![]()
ryjeksa od dzisiaj mianujemy królem bestofów![]()
odrazu zaczął lepiej jechać hihi a coś ostatnio mi syczało na zapoznaniu do RM i już wiem co to było :)
no widzisz Emti, Tobie się wydaje, ze szpera załatwi sprawę w całości a okazuje się i czego Ryjkiewicz daje najlepszy przykład, że bez cementu z wodą i piachem w mosznie ona sama nic nie znaczy. Szpera ewentualnie może łączyć krótką przekładnie kierowniczą, krótką skrzynię biegów i właśnie te podbetonowane żelbetem jaja w całośćeMTi pisze:hah... poszperowane, nie podbetonowanePo prostu no fear