booSTi pisze:No ta płytka z tyłu ewidentnie mu sprawy nie ułatwia - jeśli chodzi o jazdę na wprost
No co Ty

ryjeks pisze:Jeszcze dwóch zakrętów nie idziemy bokiem, trzeba się zastanowić jak to zmienić

booSTi pisze:No ta płytka z tyłu ewidentnie mu sprawy nie ułatwia - jeśli chodzi o jazdę na wprost
ryjeks pisze:Jeszcze dwóch zakrętów nie idziemy bokiem, trzeba się zastanowić jak to zmienić
Szczególnie na mokrymryjeks pisze: Śliffkowy dominator został złamany
TomekSliwa pisze:
My tu pitu pitu o turbawkach a zobaczcie jaki wynik zrobił szegi w 5 przejeździe:
http://nikko7.webd.pl/timeattack/2014/6runda/bieg5.pdf
Warunki były wówczas bardzo zmienne ale mimo to robi wrażenie wolnossak tuż za N-grupowym efo.![]()
![]()
![]()
matiwrc5 pisze: Szegi fajna jazda równo i czysto :) godne czasygdyby nie te 50 sekund kary
![]()
kamerka do reklamacji... kolega miał tak samo tylko że dużo szybciej się wyłączała...booSTi pisze:Jeden z nielicznych onboardów, który uciął się na tyle późńo, że widać całość jazdy, WTF?! Czyżby za wolna karta?
to z ciekawości będzie trzeba porównać z ryjeksowym, jak to się zachowuje.. Jest jeszcze opcja, że kręcę kierą jak debil i stąd brakuję trochę czasu.booSTi pisze: Mam chyba magiel n grupowy
Nie da rady, jakoś biegi muszę zmieniaćeMTi pisze:Tomek, a u Ciebie jak z kręceniem było? Dawałeś radę przelecieć całe kółko bez odrywania rąk od kierownicy?
no to ja podobnie, ale w kilku miejscach ja musiałem przekładanką polecieć..TomekSliwa pisze: Ja mam zupełnie inną technikę kręcenia kierą, przekładam ręce troszkę