nietypowa prośba :-)

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
justaaaa
0 gwiazdek
Auto: seat leon
Polubił: 0
Polubione posty: 0

nietypowa prośba :-)

Post 16 cze 2014, o 13:59

Witam wszystkich forumowiczów ;-)
Mam na imię Justyna ;-) i mam taki o to problem ;-) sama nie jestem posiadaczem subaru ale ma je moj narzeczony ;-) w lipcu bierzamy ślub i marzeniem mojego ukochanego jest pojechac do kosciola w eskorcie 4 "imprez" oboje jestesmy fanami motoryzacji co nas z reszta polaczylo ;-) z powodu braku czasu poniewaz duzo pracuje a ja zajmuje sie naszym Malym synkiem nie mielismy okazji wybrac sie na zaden spot subaru w lodzi :-/ bylismy pod galeria Port Łódź gdzie rzekomo mialy sie odbywac takie spotkania ale niestety bez efektu... bardzl chcialam zrobic mu prezent slubny i taka o to niespodzianke bo wiem ze bylby w mega szokuuu ;-) (tak jak kiedyz wreczylam mu w prezencie na 30 urodziny bilet na jazde Nissanem Gtr :-)) zatem moje pytanie jest takie czy ktos wie jak mozna sie skontaktować zchlopakami z lodzi ktorzy moze mieliby wolne popołudnie 26 lipca i wyraziliby chec eskortowania nas do slubu ;-) gwarantuje dobry weselny trunek i ciachooooo ;-);-);-);-)
Blagam pomozcie :-D:-D:-D mina mojego przyszlego meza bylaby bezcenne i jestem pewna ze do konca zycia nie zapomnialby dnia slubu ;-);-);-);-)
Pozdrawiam wszystkich ;-);-);-) i z gory dziekuje za pomoc

justaaaa
0 gwiazdek

Re: nietypowa prośba :-)

Post 17 cze 2014, o 05:48

Kurde.... nikt nie pomoże. ... :-/???

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 17 cze 2014, o 07:30

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 17 cze 2014, o 07:32

Raczej niewielu jest tu forumowiczów z Łodzi. Ja bym chętnie pomógł, ale to trochę za daleko....

Spróbuj na drugim forum Subaru zapytać, tam jest więcej ludzi.

AMI
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 17 cze 2014, o 09:48

justaaaa pisze:Kurde.... nikt nie pomoże. ... :-/???
Zapytaj tutaj: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... 7/page-506

Ekipa dosc spora, ktos sie moze znajdzie.
O ile z jakimis innymi imprezami nie bedzie im kolidowac :)
Jacek "AMI" Rudowski

justaaaa
0 gwiazdek

Post 17 cze 2014, o 09:50

No wlasnie po lodzi jezdzi sporo subarek wiec pewnie na jakies spoty tez jezdza... no coz dzieki za info i checi bede szukac dalej i moze uda mi sie zrealizowac ta niespodzianke ;-)

ODPOWIEDZ