jeszcze bardziej dokladnie na poczatku i na koncu. srodek kazda malpa ogarnieryjeks pisze:Alan, Alan, Alan! pisze: bo prawda o sciganiu jest taka ze wygrywa sie na prostych
A dokładnie na ich końcu

jeszcze bardziej dokladnie na poczatku i na koncu. srodek kazda malpa ogarnieryjeks pisze:Alan, Alan, Alan! pisze: bo prawda o sciganiu jest taka ze wygrywa sie na prostych
A dokładnie na ich końcu
zwłaszcza na szutrachAlan, Alan, Alan! pisze: jeszcze bardziej dokladnie na poczatku i na koncu. srodek kazda malpa ogarnie
Alan, Alan, Alan! pisze: srodek kazda malpa ogarnie
oj eMTi eMTieMTi pisze: zwłaszcza na szutrach
jak się zastanowisz, to wyjdzie Ci, że na szutrach to liczy się dokładnie tak samo. Zobacz ile jedno spieprzone hamowanie może wygenerować strat na odzyskanie prędkości, ile pary w gwizdek na przewalanie piaskueMTi pisze: wiem, że pisałeś to ironicznie, ja chciałem tylko podkreślić fakt, że na szutrach precyzyjne, liczone na mm dohamowania mają dużo mniejsze znaczenie niż na asfalcie, ot co
Ty nie. JaeMTi pisze: a czy ja mówiłem, że wygrywa się na prostych?
Święte słowa... bo czasem dochodzi już do takich paranoi, że ludzie smażą te heble lewą bez przerwy nawet wtedy gdy poprostu wystarczyłoby odrobinę gaz odpuścić...Alan, Alan, Alan! pisze:Kiedys byla taka anegtotka, ze w latach 60 czy 70 ktorys z zawodnikow w anglii zaczal pierwszy hamowac z lewa. I wygrywal, wiec wszyscy takze zaczeli. Natomiast on przestal i znow wygrywal.
Bo z lewa jest pulapka. Zaczynasz klepac wszedzie i zawsze, tu przytrzymac, tam hopeczka, gdzie indziej na wszelki wypadek.
Oraz sa tacy co twierdza, ze z czy bez mozna pojechac praktycznie tak samo. Makinen nie stosowal zdaje sie?
pomyśl co by było jakbyś nie klepał z lewejbooSTi pisze: Podsumowując: wyciek płynu z chłodnicy, brak pełnego doładowania, spadająca rura turbo, przerywające auto, zjebana kamera za 1,5k, niewyjaśniona taryfa... Zawody marzeń
jest tu taki jeden co doświadczył tego uczucia, na szczęście mniej drastyczne były skutki.burat pisze:taka ciekawostka dla obecnych , nie chciał bym takiej akcji w aucie przeżyć![]()
Link: https://www.youtube.com/watch?v=YyghKdD ... ata_player
Alan, Alan, Alan! pisze: pomyśl co by było jakbyś nie klepał z lewej
Ona jest ciepła nawet jak wyłączona, ale czuwa na wifi.brahu pisze:i kamerka zacznie nagrywać jak trzeba heh![]()
![]()
a wracając do tematu kamerkisłyszałem, że wyłączanie jest wynikiem przegrzewania, prawda to?