tylko nie mów, że jak nie przywiozłeś pucharka do domu, to dostałeś lanie od żony, bo nie uwierzębooSTi pisze: to by się udało wywalczyć pierwsze miejsce w szubaru, a tak jest dupa zbita

tylko nie mów, że jak nie przywiozłeś pucharka do domu, to dostałeś lanie od żony, bo nie uwierzębooSTi pisze: to by się udało wywalczyć pierwsze miejsce w szubaru, a tak jest dupa zbita
Gdyby cofnąć dyskwalifikację, zaliczyć Twój przejazd po wyschniętym torze zamiast 4 biegu w deszczu, gdyby nie było tych 8s straty do Tomka 5 przejeździe, to faktycznie "wywalczyłbyś" pucharbooSTi pisze: Się pochwalę, że gdyby nie ta taryfa, to by się udało wywalczyć pierwsze miejsce w szubaru
Zgadza się, pokłony oddajemy. Tym bardziej się cieszę, że czasem udaje mi się podgryzać jego czasycyqan pisze: oddać pokłon Śliwce, która na mokrym pojechała tylko 5s wolniej, kiedy "my" traciliśmy po 20-25s
sprzedam komplet tanio na szybko 6500 przod i tyl 356/32 8 tlokow tyl 330/32 6 tlokow nowe w kartonie!!! przewody stalowe w oplotach klocki oraz adaptery zestaw pasuje pod evo 10 5x114.3 lecz mozna zaadaptowac za niewielkie pieniadze do kazdego auta
myślę, że to nie tylko kwestia festiwalowego...burat pisze:pawlaswrc, dokładnie , i na spokojnie pojechać bez napinki. Ogólnie lista jest słaba bo jednak Festiwalowy zrobił konkurencję ale może jeszcze ktoś dojedzie i do tego dla mnie to będzie mniej czekania