Kupię turbodziadka w kombi
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Kupię turbodziadka w kombi
po całym dniu poszukiwań zupełna klapa :( ... będę wdzięczny za podpowiedź gdzie dalej szukać :) w najgorszym wypadku trzeba będzie wykonać ukłon w stronę sedana
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No to zapraszam.sigma111 pisze:trzeba będzie wykonać ukłon w stronę sedana

wojtas już się przyglądałem :)
znalazłem coś w Szwajcarii czy znacie może osoby/firmy które pośrednicząc ogarniają zakup i transport ? oczywiście odpłatnie ...
znalazłem coś w Szwajcarii czy znacie może osoby/firmy które pośrednicząc ogarniają zakup i transport ? oczywiście odpłatnie ...
Tak, mamy nawet naszego forumowego importerasigma111 pisze:znalazłem coś w Szwajcarii czy znacie może osoby/firmy które pośrednicząc ogarniają zakup i transport ? oczywiście odpłatnie ...

Link do Jego firmy: http://www.22b.eu/
Czarownica prawdę Ci powie :D
Witaj zofija, dzięki za kontakt. Widzę że do jutra Piter 35 jest na urlopie więc po nim się będę kontaktował.
Jaki urlop?
On egzaminy sprawdzające w gimbazie zalicza, żeby promocję do drugiej klasy dostać...

On egzaminy sprawdzające w gimbazie zalicza, żeby promocję do drugiej klasy dostać...

mam pytanie SST ? warto czy nie ? to jest automat czy manual ? co strona to inna informacja zaprzeczająca poprzedniej lub nie wyjaśniająca... kosmos
będę wdzięczny za wyjaśnienie 

Ostatnio zmieniony 23 cze 2014, o 20:39 przez sigma111, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaja sobie robię.
Możesz spokojnie z Nim gadać.
To wkręcanie wynika ze znajomości osobistej, kilku Chlejad, etc.
Możesz spokojnie z Nim gadać.
To wkręcanie wynika ze znajomości osobistej, kilku Chlejad, etc.
mam pytanie SST ? warto czy nie ? to jest automat czy manual ? co strona to inna informacja zaprzeczająca poprzedniej lub nie wyjaśniająca... kosmos
będę wdzięczny za wyjaśnienie 

- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Dotarłem i do niego
ale przyznam że znalazłem takiego jak mi się marzył kombi w białym kolorze ... jeśli nie uda mi się go przytargać wtedy zacznę myśleć o krajowym ..... sprawa się wyjaśni pewnie w tym tygodniu