Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrowienia dla niebieskiego STI z imienna rejestracją dzis na parkingu galerii Echo w Kielcach kolo 16. Pozdrawia srebrny Legaś z naprzeciwka 

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam uroczą kierowniczkę niebieskiego STI, spotkaną dziś przed 8 na Dźwigowej 

Ukłony dla obywatela widzianego dziś w Piotrze i Pawle w Konstancinie - Czarne lub Stalowe Legacy. Śmy się ukłonili i pojechali.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Witam wszystkich.
Jestem Michał z miasta Świętej Wierzy ( Częstochowa ).
Przygarnąłem Subaryne od kolegi Zwibel-a.
Jestem Michał z miasta Świętej Wierzy ( Częstochowa ).

Przygarnąłem Subaryne od kolegi Zwibel-a.
Pozdrowienia dla niebieskiego lanosa zaparkowanego wczoraj pod WSNHiD w Poznaniu ;)
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
Kojarzy ktoś Imprezę ok 99rr. niebieski sedan N/A DJA 4873 ? Stoi zaparkowany w Koszalinie pod Jednostką Woj.... świnki są więc pozdrawiam bo moje też tam stoi ;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Konto usunięte, nie przesadzaj, na pewno blondynka 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- myotis
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacek 98, Outback 96, i Outback 00
Odpozdrowienia dla kierowniczki niebieskiego Bug'a, która zostawiła mi karteczkę za wycieraczką (
) na parkingu Magnolii 

"Rock’n‘Roll’n‘Rock"
Pozdrowienia dla Kierownika Legasia rej. D...... w środe (chyba ) Nowa Słupia południe mignołem z niebieskiej Vectry 

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
pozdro dla bialego legasia na czarnej feldze z ulicy opolskiej we wro:D oswiniony byl i pieknie brzmial...
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
Witam wszystkich forumowiczów. Dzięki "godlikowi" spełniły się moje skryte marzenia.Stałem się dzięki Niemu posiadaczem Subaru. GODLIK jesteś WIELKI !!! 

Nie pozdrawiam GTka na warszawskich nrach, z napisem kolo wydechu "Glosniejszy niz twoja dziewczyna zeszlej nocy" - wstyd kolo stac bylo jak pety na asfalt wyrzucal!
MCC
MCC
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
mcc pisze: "Glosniejszy niz twoja dziewczyna zeszlej nocy" - wstyd kolo stac bylo jak pety na asfalt wyrzucal!
Nie znasz się, to był prawdziwy maczo

maglik pisze: Witam wszystkich forumowiczów. Dzięki "godlikowi" spełniły się moje skryte marzenia.Stałem się dzięki Niemu posiadaczem Subaru. GODLIK jesteś WIELKI !!!![]()
A coś więcej? Godlik miał legacy 99???

Kraków, Kapelanka, ok. 17:30: pozdrawiam ciemne Legacy, które mnie otrąbiło na światłach
Akurat byłem zajawiony rozmową z Żoną i córką, słyszę klakson, to mi od razu ciśnienie skacze, głowa zaczęła mi się obracać na wszystkie strony jak u robota, już chciałem krzyczeć: "co trąbisz, b....u!", a tu patrzę, Subarak
Ale bez świnek... Machałem, nie wiem, czy było widać, bo pojechaliście nieco do przodu, ale miałem uśmiech od ucha do ucha. Może się ujawni ten, który przywrócił mi wiarę w ludzi (tj. że jednak mnie czasem ktoś pozdrawia) 

Pozdrawiam citana, z którym przemknęliśmy wartko przez Retkinię dzisiaj. Fajnie gada ten Twój hawkeye 

Patrzę we wsteczne lusterko, a tam ufo z nadświetlną się zbliża, a jednak nie to Rafcio78 z rodzinką. Pozdrawiam równie serdecznie. :)Rafcio78 pisze:Pozdrawiam citana, z którym przemknęliśmy wartko przez Retkinię dzisiaj. Fajnie gada ten Twój hawkeye
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Konto usunięte, maglik to mój tata. Namówiłem go na Legacy, którego sprzedawał kropi. I jak na razie (było kilka drobiazgów na początku, ale ogarnięte) chyba jest zadowolony. A po pierwszej zimie pewnie będzie bardziejKonto usunięte pisze:maglik pisze: Witam wszystkich forumowiczów. Dzięki "godlikowi" spełniły się moje skryte marzenia.Stałem się dzięki Niemu posiadaczem Subaru. GODLIK jesteś WIELKI !!!![]()
A coś więcej? Godlik miał legacy 99???

I tak to wygląda. Kolejne Subaru w rodzinie i kolejny zarażony 'subarozą'

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Pozdrowionka dla starszego Mercedesa już chyba klasyka z rejestracją zdaje się WWL.
Dziś kiela 9:00 skrzyżowanie Sikorskiego/Sobieskiego, kilka sekund po ruszeniu kiedy miałem trochę ponad xxx (autocenzura) na liczniku coś z bardzo głośnym świstem turbiny wyprzedziło mnie lewym - ja jestem tylko mistrzem prawego pasa :)
Coś co ma ponad 30 lat i jest utrzymane w stakim stanie wzbudza tylko podziw- coupe w ceglastym kolorze.
Dziś kiela 9:00 skrzyżowanie Sikorskiego/Sobieskiego, kilka sekund po ruszeniu kiedy miałem trochę ponad xxx (autocenzura) na liczniku coś z bardzo głośnym świstem turbiny wyprzedziło mnie lewym - ja jestem tylko mistrzem prawego pasa :)
Coś co ma ponad 30 lat i jest utrzymane w stakim stanie wzbudza tylko podziw- coupe w ceglastym kolorze.
Pozdrawiam Kolege z STI'ia z Wawy. Pare razy polecielismy szybciej dzisiejszej nocy. Daj znak co tam siedzi dokladnie u Ciebie bo nie było w końcu kiedy się dogadać ;)
Czerwone M3
Czerwone M3