Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Co tam jest za wymaganie odnośnie izolacji plusa na aku?
Plus ma być zabezpieczony przed bezpośrednim kontaktem (zwarcie itd.).
Oklej izolacją
Oklej izolacją

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
burat, zgoliłeś brodę? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, ja na tory nie jeżdżę , właśnie spośród amatorów "Rakietowej" zastanawiam się komu zrobili fotę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
I Wojtas wklepał wszystkim EV-kom, widać... posiadanie a ujeżdżenie to dwie różne sprawy 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Cygi nie bierz tego do siebie bo nie o tobie tu mowa 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

Mistrzunio nie udziela wywiadu
Link: https://www.youtube.com/watch?v=WmE8XAe ... e=youtu.be
Foto
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 0fab05a8f5

Link: https://www.youtube.com/watch?v=WmE8XAe ... e=youtu.be
Foto
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 0fab05a8f5
Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy
Gratulacje
Wojtas jesteś rewelacją tego sezonu

On po prostu jest rewelacją 
Opowiadać coś rejlimasterzy

Opowiadać coś rejlimasterzy

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
z tego co mnie słuchy doszły to uszczelnienie chłodnicy nie zdało próby temperaturowej
Boosti chyba czas na nową chłodnie... 

vagin pisze: Boosti chyba czas na nową chłodnie...
Ten czas już był dawno...

Chciałbym podziękować za zajebiście spędzony weekend wszystkim, którzy się do tego przyczynili.
Gratulacje dla tych co na mecie, a przede wszystkim dla zwycięzców.
Wojtas i Mikołaj - jeszcze raz dzięki!!!
Gratulacje dla tych co na mecie, a przede wszystkim dla zwycięzców.
Wojtas i Mikołaj - jeszcze raz dzięki!!!
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy
Nie przesadzajmy,poprostu dobrze mi się jeździ i wybieram te imprezy gdzie łatwiej o puchar.z-team pisze:GratulacjeWojtas jesteś rewelacją tego sezonu

A sam rajd super,zresztą co innego napisać jak taki fajny wynik.Kolejne nauki,kolejne kilometry,w paru miejscach troche bardziej się otworzyłem i okazało się że na Wirach sam siebie poprawiłem o 6 sekund.

No i kolejne dzisiaj doświadczenie to ratowane w momencie kiedy opona sie przegrzewa i w mgnieniu oka przestaje kleić się z asfaltem , strachu troche było ale udało się wybronić.
Super dzień i fajnie było Was zobaczyć ,tylko szkoda że mało czasu na bajer jest.
Aha, no i Cygi mnie wkurzał bo cały dzień z zimnym browarem przed nosem mi się plątał.

Dzięki za doping,a teraz

Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy
wojtas. pisze: Aha, no i Cygi mnie wkurzał bo cały dzień z zimnym browarem przed nosem mi się plątał.![]()
![]()
Link: https://www.youtube.com/watch?v=8XYc4dg ... e=youtu.be
Gratki dla wszystkich, dla wojtasa w szczególności!!
Zabawę mieliście przednią
No i booSTi jakoś nudnawo przez to chyba musiał jechać (choć miejsce dobre), bo w bestach się nie załapał
A teraz powiedzcie mi, jakim cudem ten Żarnowski w babci2 dostał prawie 40s?? Napadanie na szykanę po lewym zakręcie miał wzorowe, w innych miejscach też bardzo grubo, a wynik kupa..
Kto latał tym rajdowym peugeotem? Nie ma go w wynikach...

Nie no nie mówcie, że boosti nie wymienił chłodnicy.. Ja rozumiem, że lepiej dać kawior full alu, ale wg mnie ten pasztet, który mam u siebie bez problemu dał by radę, a już na pewno lepiej, niż uszczelniona chłodnicavagin pisze:z tego co mnie słuchy doszły to uszczelnienie chłodnicy nie zdało próby temperaturowejBoosti chyba czas na nową chłodnie...

A teraz powiedzcie mi, jakim cudem ten Żarnowski w babci2 dostał prawie 40s?? Napadanie na szykanę po lewym zakręcie miał wzorowe, w innych miejscach też bardzo grubo, a wynik kupa..
Kto latał tym rajdowym peugeotem? Nie ma go w wynikach...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jutro się rozpiszę w ochach i achach.
Natomiast dzisiaj do umysłowych. Ponieważ znam zegarki od strony naszej jak i innej, z naciskiem na innej. Na PKC weźcie swoje szanowne 4 litery i przejdźcie się do zegarka. Tu chodził ok, traficie na taki że będzie dupa. Łazić!
A z takich przyjemnych rzeczy. Ponieważ ja zawsze idę na PKC, sprawdzić, przywitać się (tak mnie nauczyli mądrzejsi dawno) to dzisiaj jedna pani na początku komasacji mnie strasznie miło przywitała. Mówi mi tak. "Pan to jest taki pilot jak my tu za Snijersa stali".
Ruszcie te dupy, oni przyjechali też dla Was i cały dzień w 30C siedzą.
Natomiast dzisiaj do umysłowych. Ponieważ znam zegarki od strony naszej jak i innej, z naciskiem na innej. Na PKC weźcie swoje szanowne 4 litery i przejdźcie się do zegarka. Tu chodził ok, traficie na taki że będzie dupa. Łazić!
A z takich przyjemnych rzeczy. Ponieważ ja zawsze idę na PKC, sprawdzić, przywitać się (tak mnie nauczyli mądrzejsi dawno) to dzisiaj jedna pani na początku komasacji mnie strasznie miło przywitała. Mówi mi tak. "Pan to jest taki pilot jak my tu za Snijersa stali".
Ruszcie te dupy, oni przyjechali też dla Was i cały dzień w 30C siedzą.
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
...nie ma w wynikach ale jest w rowie.eMTi pisze:Kto latał tym rajdowym peugeotem? Nie ma go w wynikach...

Na ostatnich Wirach nie wydało i wykonyjąc salto przez dziub wpadł do fosy.

Ale co do wysiadania to rzeczywiście ładny zwyczaj ale u nas potem "techniczne" problemy z pozapinaniem sie robią,może jak trochę potrenujemy procedurę przygotowania do odcinka to wprowadzimy też chodzenie.