Cóż, objechane dwie IX-tki nie błyszczały na tle dwudziestoparoletnich "kolegów"Żemol pisze:Cygi nie bierz tego do siebie bo nie o tobie tu mowa

Udało się tym razem zrobić nawet kilka fotek:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 379&type=3

Cóż, objechane dwie IX-tki nie błyszczały na tle dwudziestoparoletnich "kolegów"Żemol pisze:Cygi nie bierz tego do siebie bo nie o tobie tu mowa
Być może końcówka sprzęgła. Przynajmniej po tym starcie tak wywnioskowałem:eMTi pisze: A teraz powiedzcie mi, jakim cudem ten Żarnowski w babci2 dostał prawie 40s?? Napadanie na szykanę po lewym zakręcie miał wzorowe, w innych miejscach też bardzo grubo, a wynik kupa..
Arti pisze: Boosti pokazał, że jednak nie jest rakietowym trollem i kręcenie kierownicą w terenie też ogarnia - słowa uznania ode mnie.
booSTi pisze: a już nie chcę myśleć jakim trollem się stanę gdy w końcu DCCD dostanę!
No powiem że miałem ciepło...Arti pisze:Chwilę później sprawdzamy wyniki, Wojtas wykręcił ... 40 sWTF!? Masakra! Przejechałem dzisiaj rano w drodze do pracy ten OS i nie mam pojęcia gdzie tam można urwać 6 sekund. Jaja z betonu, ultra skill i moc?
'hati pisze:Ja Wam wszytkim gratuluje i zazdraszczam. Tak delikatnie wyczuwam początek wyscigu zbrojenTen mam zapas, tamten gotówkę - chyba historia odnotowała juz takie przypadki
Nie przeholujcie chlopaki, tego Wam życze.
wojtas. pisze: Na ostatnich Wirach nie wydało i wykonyjąc salto przez dziub wpadł do fosy.
jak kiedyś z krzyśkiem jechaliśmy na kielce na 9 rano w czwartek (oczywiście z planem spania w okolicach toru noc przed), to w środę o 23 nie było jeszcze silnika w samochodzie we wrocławiuArti pisze: bo jeszcze w sobotę o 23.00 po całym popołudniu oklejania głowiliśmy się dlaczego auto jedzie jakby miało 150 koni
polecam założenie poliuretanowych tulei wybieraka. Prawdopodobnie masz już totalnie wywalone. Kosztują nie tak dużo, są proste do założenia, więc polecam!Arti pisze: Na dojazdówce trójka wchodziła bez kołopotu, nawet bez zgrzytnięcia. Problem pojawiał się przy pełnym bucie. Zacząłem się z nią obchodzić mega ostrożnie, wręcz przesadnie delikatnie i to pomogło
Skill to jedno, ale pamiętaj, że legaś Wojtasa to potworek.. dodmuchane 2.5l z STi, mające powyżej 300KM, więc różnica ok 100KM (albo i więcej) to mega dużo na szybkich partiach.. A że kierownik też ogarnia...Arti pisze: nie mam pojęcia gdzie tam można urwać 6 sekund. Jaja z betonu, ultra skill i moc?
to DUŻO za mało.. Przy wyjątkowo pechowych sekwencjach zakretów (odpowiednie przejście prawy w lewy lub odwrotnie) mi potrafiło szarpnąć jak było powyżej połowy, może nieco mniej niż 1/3... A to jest MEGA niebezpieczne, bo w ułamku sekundy może spłynąć tłok - ale Marek Ci pewnie o tym wspominał.Arti pisze: Mieliśmy nieco mniej niż połowę baku - okazało się, że to za mało.
Pamiętam, jak się napinałeś, jako mój pilot, więc jako kierowca musiało być ciekawieArti pisze: Remikowi dziękuję za super pilotaż, ogarnięcie i chyba przede wszystkim sprawne znoszenie mojej rajdowej napinki i wybuchowego charakteru.
nie chcę się wymądrzać, ale tu 2 miejsca były trochę do poprawy - hamowanie na ostatniej szykanie oraz pierwszy zakręt - przez to, że na końcu jest szykana po lewej, to chyba szybciej by było pojechać dłużej po zewnętrznej i dużo później zejść do wewnętrznej, żeby potem wylecieć na szykanę.. Ale to takie gdybanie w kapciach..Arti pisze: gdzie leżą te sekundy, powiedzcie?
Bez interkomu to pilot leci mocno w backgroundzie, a żeby się uczyć pilotażu, to musi jednak przejść do foregroundu ;) czas na interkomeMTi pisze: boosti - "Głośniej!" Prawie jak w filmiku fajw majnes Chyba zobaczyłeś, że przy wybebeszonej furze bez interkomu ciężko...
Czy trasa to było 1:1 to co na poprzednich zawodach?
ty masz 6 biegów?booSTi pisze:Najszybsze Tąpadła - mega asekurancko pojechane i do tego ten prosty opis![]()
Link: https://www.youtube.com/watch?v=mutkuD-DsjU