booSTi pisze: A powie mi ktoś, czemu światła przygasały?
vagina zapytaj

Coś czuję, że Mati już wieryjeks pisze:booSTi pisze: A powie mi ktoś, czemu światła przygasały?
vagina zapytaj
booSTi pisze: Najszybsze Tąpadła - mega asekurancko pojechane i do tego ten prosty opis
a to tak nie miało być myśleliśmy że do nas mrugasz i mówiliśmy ale wariat jak zawodowiecryjeks pisze:booSTi pisze: A powie mi ktoś, czemu światła przygasały?
vagina zapytaj
Arti pisze: To są nasze jedyne czyste Tąpadła - trójka wchodzi delikatnie wrzucana i paliwa dość, więc nie odcina.
Gdzie leżą te sekundy, powiedzcie?
Arti pisze: Na długim prawym nawrocie paliwo uciekło na a jedną stronę i ni stąd i zowąd nagle już na wyjściu czkawka Mieliśmy nieco mniej niż połowę baku - okazało się, że to za mało.
Wtedy jeszcze do was mrugałemwicher pisze:a to tak nie miało być myśleliśmy że do nas mrugasz i mówiliśmy ale wariat jak zawodowiecryjeks pisze:booSTi pisze: A powie mi ktoś, czemu światła przygasały?
vagina zapytaj![]()
matiwrc5 pisze: Opis typu P. śmiało L.średnio P.wolno to już średnio mi leżało, bo szybciej połapał bym się w komendach standardowych P5 , L4 , P3 ale to kierowcy opis wiec starałem się by było dobrze . I tak najgorsze dla mnie to brak interkomuco było widać co chwile.
Dziękuje!!ryjeks pisze:wojtas., przejrzyj onboard booSTiego![]()
Jeszcze raz gratulacje DOMINATORZE!
był oczywiście każdy powinienem mówić śmiało lub bardzo smiało - ale w końcu jestem wypożyczony z Twojego teamu ....wojtas. pisze: ? ale jak? nie było w opisie stpnia trudności??![]()
On tam amatorów nie oglądaryjeks pisze: wojtas., przejrzyj onboard booSTiego
Zgadzam sięryjeks pisze: Za ten nawrót asfaltowy na kopalni to powinniście dostać naganę
Następnym razem po zapoznaniu, ośmielimy wszystkie zakręty o jeden stopieńmatiwrc5 pisze: powinienem mówić śmiało lub bardzo smiało
booSTi pisze: ośmielimy wszystkie zakręty o jeden stopień ciekawe co będzie
4. Prostuj w ch*jszczur75 pisze:booSTi pisze: ośmielimy wszystkie zakręty o jeden stopień ciekawe co będzie
1. Średnio
2. Śmiało
3. Lubisz To Suko
?
szczur75 pisze:booSTi pisze: ośmielimy wszystkie zakręty o jeden stopień ciekawe co będzie
1. Średnio
2. Śmiało
3. Lubisz To Suko
?
6. to nie był fajf majnesbooSTi pisze:4. Prostuj w ch*jszczur75 pisze:booSTi pisze: ośmielimy wszystkie zakręty o jeden stopień ciekawe co będzie
1. Średnio
2. Śmiało
3. Lubisz To Suko
?
5. To nie jest kur*a zakręt
![]()
![]()
wojtas. pisze: A my jak zwykle po swojemu taś tasiem do mety.
Wojtas, te poślizgi na tąpadłach i wirach baaaardzo elegancje. Jazda na limicieryjeks pisze:wojtas. pisze: A my jak zwykle po swojemu taś tasiem do mety.
Tak to powinno wyglądać; AGRESJA![]()
![]()