Chlejady nad Pilicą ?
Re: Chlejady nad Pilicą ?
zależy ile promili w wydechu 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
znając życie to jak gospodarz normalny, da dostęp do lodówek albo pozwoli je tymczasowo wynieść na bardziej dostępny teren.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Do tego wydechu z promilami to żadnych węgorzy nie dopuszczę, prędzej zastrzelę.busik pisze: ile promili w wydechu
Możemy mu zaprzysiąc na bloczki mandatowe, że nikt z nas nie pracuje w Sanepidzieinquiz pisze: gospodarz normalny, da dostęp do lodówek

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Ja jestem przeszkolony i posiadam odpowiednie dokumenty w zakresie kontaktu z lodówkami, więc mogę się zaopiekować zawartością. Mało tego mogę przywieźć parę druczków i rejestrów które poświadczą na piśmie, że towar jest przechowywany zgodnie z wytycznymi HACCPWiS pisze:
Możemy mu zaprzysiąc na bloczki mandatowe, że nikt z nas nie pracuje w Sanepidzieinquiz pisze: gospodarz normalny, da dostęp do lodówek

A jakieś ognisko cy inne atrakcje taneczne przewidujecie , może człowiek by wpadł nogą poruszał .... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Gospodarz potwierdza, że dostęp do lodówki będzie.inquiz pisze:znając życie to jak gospodarz normalny, da dostęp do lodówek albo pozwoli je tymczasowo wynieść na bardziej dostępny teren.
Ognisko będzie i na pewno również da się zorganizować zespołową sambę, oczywiście w brazylijskich strojach karnawałowych.Kruszyn pisze:A jakieś ognisko cy inne atrakcje taneczne przewidujecie , może człowiek by wpadł nogą poruszał ....
Właśnie zostałeś kolektywnie wybrany na wodzireja, który zajmie się szczegółami!

- damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 39 razy
No pewnie. Drukuj. Licencja free of charge udzielona.Лукашэнка pisze: W zgiełku innych spraw nie zdążyłem zapisać się na koszulkę, ale przyszedł mi do głowy jeszcze inny pomysł:
wydrukowałbym Twój projekt na banerze, aby go rozpiąć przy bramie wjazdowej do ośrodka.
Czy wyrażasz zgodę?

Masz plik od rrosiaka czy Ci podesłać? Jeśli podesłać, to podaj mi, proszę, swój adres mailowy na PW.
damazie chodzą parami
- WiS
- 6 gwiazdek
No, nareszcie coś sensownego napisałeśKruszyn pisze: może człowiek by wpadł

- WiS
- 6 gwiazdek
To ja dla porządku zgłaszam dodatkową duszyczkęЛукашэнка pisze:(...)
Bardzo proszę o zapoznanie się z tabelką i informację (może być na PW), czy zgadza się ilość osób (...) Zapraszamy wszystkich tych, którzy jeszcze się nie zgłosili.
(...)

Robert, mój serdeczny wieloletni Przyjaciel, a od niedawna fan Subaru (dość przypadkowo odkupił od własnej siostry wolnossącego Forestera i zrozumiał, czego mu od paru dziesięcioleci lat brakowało w życiu

Przyjedzie w sobotę po południu, przenocuje zapewne w pokoju z Mag i ze mną.
KOMUNIKAT DOTYCZĄCY KOSZTÓW
Wszystkie osoby, dla których zarezerwowaliśmy pokoje, powpłacały na moje konto umówione sumy pieniędzy pokrywające koszty noclegów, 2 kolacji oraz 2 śniadań.
Te pieniądze, wraz z listą, przekażę w piątek gospodarzom agroturystyki.
Pozostałe opłaty (od osób, które będa spały pod namiotami, za spływ kajakowy i inne atrakcje, itd...), uregulujmy na miejscu w piątek lub w sobotę, bezpośrednio z gospodarzami.
Wszystkie osoby, dla których zarezerwowaliśmy pokoje, powpłacały na moje konto umówione sumy pieniędzy pokrywające koszty noclegów, 2 kolacji oraz 2 śniadań.
Te pieniądze, wraz z listą, przekażę w piątek gospodarzom agroturystyki.
Pozostałe opłaty (od osób, które będa spały pod namiotami, za spływ kajakowy i inne atrakcje, itd...), uregulujmy na miejscu w piątek lub w sobotę, bezpośrednio z gospodarzami.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2014, o 11:02 przez Gootek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki wielkie!damazia pisze:No pewnie. Drukuj. Licencja free of charge udzielona.Лукашэнка pisze: W zgiełku innych spraw nie zdążyłem zapisać się na koszulkę, ale przyszedł mi do głowy jeszcze inny pomysł:
wydrukowałbym Twój projekt na banerze, aby go rozpiąć przy bramie wjazdowej do ośrodka.
Czy wyrażasz zgodę?![]()
Masz plik od rrosiaka czy Ci podesłać? Jeśli podesłać, to podaj mi, proszę, swój adres mailowy na PW.
Baner już zamówiłem i zawiśnie on w piątek przy wjeździe do ośrodka.

Przy tej okazji przypominam adres:
Agroturystyka "SAFARI" / Edyta Kowalska
Domaniewice 1
26-420 Nowe Miasto nad Pilicą
- WiS
- 6 gwiazdek
Лукашэнка pisze: Baner już zamówiłem i zawiśnie on w piątek przy wjeździe do ośrodka.

Deklaruję solidarny udział w kosztach banera.
Potwierdzam ;) Będę z towarem w ilościach zacnych
ale tu jest mały problem przyjade przedstawie sie i spadam
będe miał Towarzystwo na głowie znaczy Panie do transportu na wieczór Panieński
jak coś bedę prawdopodobie pomiędzy 12 a 15 ale info jeszcze dam

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
komin,
zajrzyj koniecznie, a gdy Panie odwieziesz na ten ich wieczór, to zajrzyj jeszcze raz!

zajrzyj koniecznie, a gdy Panie odwieziesz na ten ich wieczór, to zajrzyj jeszcze raz!

- WiS
- 6 gwiazdek
O cholera, a ja z żonąkomin pisze: Będę z towarem w ilościach zacnych (...) znaczy Panie do transportu na wieczór Panieński

- WiS
- 6 gwiazdek
Do czego Ty chłopaka namawiasz...?Лукашэнка pisze: gdy Panie odwieziesz na ten ich wieczór,

Jadę zza Kielc będę wiózł Kobiety do Łodzi i jak będę się spowrotem zbierał to kierunek Chlejady
postawie kawalerską i szybciutko powrót bo wieczorem juz organizuje u siebie impreze 

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Nie wiadomo czy będą chciały dalej jechać .... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
kiedys mojej napominałem ale powiedziała ze znając mnie to bym tam pierwszy pod stolem leżał
i temat się skończył, teraz pokazałem jej ze jest nie tylko chlanie ale inne rozrywki to zachciało sie jej jechac
teraz...

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Лукашэнка, pytanie odnośnie sobotniego wieczoru. Jakieś ognisko/grill jest planowane? I ew. czy to w ramach kolacji serwowanej przez gospodarzy, czy we własnym zakresie. Chodzi o to czy kupować jakąś konczitę. 

Czarownica prawdę Ci powie :D
Myślę, że zdecydujemy na miejscu, w zależności od pogody. Jest do dyspozycji fajne miejsce na ognisko, jest obok spora wiata, ale jeśli miałoby na przykład lać, to zapewne chętniej posiedzimy w dużej sali w budynku. Tak czy siak, konczitę proponuję pojmać i przywieźć. A co z nią zrobić, się zobaczy.zofija pisze:Лукашэнка, pytanie odnośnie sobotniego wieczoru. Jakieś ognisko/grill jest planowane? I ew. czy to w ramach kolacji serwowanej przez gospodarzy, czy we własnym zakresie. Chodzi o to czy kupować jakąś konczitę.

- WiS
- 6 gwiazdek
A, to ważna informacja.Лукашэнка pisze: konczitę proponuję pojmać i przywieźć.
Jest tam w pobliżu jakiś sklep, w którym w sobotę po południu da się kupić mięcho na ognisko i dodatki, czy lepiej targać wikt z domu?
Jest w pobliżu sklep sprzedający świeże wyroby mięsne z własnej masarni. Dlatego jesli rzeczywiście trzeba byłoby coś dokupić, to spokojnie możemy zrobić to w sobotę. Np. podczas wycieczki samochodowej, bo jej trasa prowadziłaby obok tego sklepu, o którym wspomniałem.WiS pisze:A, to ważna informacja.Лукашэнка pisze: konczitę proponuję pojmać i przywieźć.
Jest tam w pobliżu jakiś sklep, w którym w sobotę po południu da się kupić mięcho na ognisko i dodatki, czy lepiej targać wikt z domu?
Jednak z drugiej strony, jeśli ktoś chciałby przywiźć coś od siebie, to chyba nie będziemy oponować?
- WiS
- 6 gwiazdek
Popatrzyłem w prognozy pogody - dosć solidarnie zapowiadają sobotę słoneczną i ciepłą. Ognisko jest więc bardziej prawdopodobne, niż wieczorne krycie się przed deszczem w sali.
W tej sytuacji pytanie otwarte, czy lepiej bedzie zdać się na indywidualne zaopatrzenie, czy może jednak coś zakupić w sposób skoordynowany...?
W tej sytuacji pytanie otwarte, czy lepiej bedzie zdać się na indywidualne zaopatrzenie, czy może jednak coś zakupić w sposób skoordynowany...?