Powitanie
Powitanie
Witam wszyskich panów forumowiczów i panie foremki :)
Oto stałem się od jakiegoś czasu posiadaczem Foresterka vel leśnika vel kredens i postanowiłem zapisać się do forum :) za pozwoleństwem dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy subaru...
Oto stałem się od jakiegoś czasu posiadaczem Foresterka vel leśnika vel kredens i postanowiłem zapisać się do forum :) za pozwoleństwem dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy subaru...
Re: Powitanie
Witam wszystkich
W dniu dzisiejszym stałem się właścicielem Forestera 2003. Pochodzę ze Świdnika. Aktualnie pracuje w Tarnowskich Górach.
W dniu dzisiejszym stałem się właścicielem Forestera 2003. Pochodzę ze Świdnika. Aktualnie pracuje w Tarnowskich Górach.
witam serdecznie.mam na imie Sebastian.i choc niemam jeszcze subarynki od roku z zafascynowaniem sledze forum i uswiadamiam sobie blad jaki zrobilem ze niemam tej marki w garazu..chyle glowe i prosze o zrozumienie dla zoltodzioba...pozdrawiam szczesliwych posiadaczy...
-
bartlomiejb
- 0 gwiazdek
- Auto: szukam :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Jestem Paweł z Piaseczna.
Od niedawna jestem posiadaczem Outbacka H6.
Jestem Paweł z Piaseczna.
Od niedawna jestem posiadaczem Outbacka H6.
Witam,
Remi z tej strony z Wielkopolski. Od ponad roku "czytacz" forum i użytkownik S. Forestera 1999r. 2.0 125KM. Dostaję już k...cy z tym bydlakiem (wybaczcie mój francuski
), więc czas odezwać się i szukać pomocy. Mam nadzieję że tu ją znajdę. Moje boje z tym autem i mogą też być przydatne innym użytkownikom albo tym co planują zakup subaru...
Remi z tej strony z Wielkopolski. Od ponad roku "czytacz" forum i użytkownik S. Forestera 1999r. 2.0 125KM. Dostaję już k...cy z tym bydlakiem (wybaczcie mój francuski

Witem serdecznie forumowiczów,
Mam na imię Rafał i jestem z Krakowa. Zamierzam zostać szczęśliwym posiadaczem Forka. Mam nadzieję na pomoc w znalezieniu fajnego egzemplarza.
Mam na imię Rafał i jestem z Krakowa. Zamierzam zostać szczęśliwym posiadaczem Forka. Mam nadzieję na pomoc w znalezieniu fajnego egzemplarza.
Witam jestem z okolic Radomia mam na imię Czesław i właśnie kupiłem Forestera 2.5 X sohc 2006 rok forek ma uszkodzony silnik EJ 25 (poszła panewka na korbie ) obecnie kupiłem nowy wał, panewki ,komplet uszczelek ,i do pełni szczęścia szukam tłoka prawego 99.5 mm jeśli ktoś coś wie proszę o info
wszelkie informacje na wagę złota Dziękuje
wszelkie informacje na wagę złota Dziękuje
- halny
- 0 gwiazdek
- Auto: Vanna 2.0 ssąca powoli '99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witojcie
Odbiło i posiadłem WolnossącąWannę 2.0
Pozdrawiam
Odbiło i posiadłem WolnossącąWannę 2.0
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- podhale wita180 120.jpg (4.25 KiB) Przejrzano 1865 razy
Rosana98 pisze:Ja również witam wszystkich ... Maniek z ŁodziRelasandra90 pisze:Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum subaru ... właśnie mam wakacje a co za tym idzie dużo wolnego czasu który mogę poświęcić swoim pasjom... cieszę się że tu trafiłem, pozdrawiam Dominik z Wrocławia

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Bilex, też mam chwile zwątpienia, czy nie pójść stąd w pizdu. Ale w internecie nie ma lepszych miejsc. Trzeba zgłaszać tych buraków i liczyć, że nieliczni admini wyczyszczą to niebawem.
na szczęście zawsze możesz wziąć kreskęKonto usunięte pisze: Ale w internecie nie ma lepszych miejsc

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Wrzuć jakieś fotki tego cacuszka.MrChryzant94 pisze:Cześć! Tu Robert poruszający się w miejskiej dżungli Subaru Impreza 1.5R (rocznik 2010). Poprzedni właściciel znudził się cackiem dość szybko, więc jak na używane, jest bardzo nowy ;) Pozdrawiam serdecznie!

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
chyba nadchodzą czasy Terminatorów, jak już komputery się pozdrawiają - następny krok to uzyskają świadomość
no bo człowiek tak popierdolony być nie może, żeby nawalać na forum, gdzie wszyscy wiedzą kim/czym jest

no bo człowiek tak popierdolony być nie może, żeby nawalać na forum, gdzie wszyscy wiedzą kim/czym jest