Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
No i ciekawe kiedy to się wyjaśni kto, czy kacapy czy chachoły?
Swoją drogą to odważne, że nie zmieniono tras przelotów samolotów pasażerskich po tym jak rozpoczął się w tamtym regionie konflikt zbrojny, w którym dochodzi przecież do zestrzeleń samolotów.
Swoją drogą to odważne, że nie zmieniono tras przelotów samolotów pasażerskich po tym jak rozpoczął się w tamtym regionie konflikt zbrojny, w którym dochodzi przecież do zestrzeleń samolotów.
Dziwnie przypomina mi to ostrzelanie w Syrii gazem bojowym.
Czy Obama wspominał coś w odniesieniu do Ukrainy, gdzie leży jego "czerwona kreska"?
Czy Obama wspominał coś w odniesieniu do Ukrainy, gdzie leży jego "czerwona kreska"?
Ostatnio zmieniony 17 lip 2014, o 23:11 przez Gal, łącznie zmieniany 1 raz.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
A Izraelczycy właśnie wykorzystują okazję...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
i teraz powinniśmy zebrać parę oddziałów i jechać ich tam wykosić po ciuchu , bo inaczej to się chłopaki rozkręcą. Oni, albo arabowie, albo jeszcze inni.
No, ale cóż, dzisiaj znowu słuszałem, że Putin nie umie się bawić w wojnę, bo on jest w XIX wieku. Dżizas.
No, ale cóż, dzisiaj znowu słuszałem, że Putin nie umie się bawić w wojnę, bo on jest w XIX wieku. Dżizas.
Pewnie zachodnia Europa znów szykuje się na wysłanie kolejnych wyrazów oburzenia, to będzie burzliwy weekend.
chyba czas na radykalne sankcje Unii wobec Putina, może zakaz sprzedaży alkoholu w alpejskich kurortach narciarskich?
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
- Ten samolot zdecydowanie nie mógł być zestrzelony przez separatystów. Oni nie dysponują takim sprzętem - powiedział major rezerwy Michał Fiszer.
http://fakty.interia.pl/swiat/news-fisz ... Id,1470324
No to się nasz ekspert wczoraj ośmieszył tą wypowiedzią.

http://fakty.interia.pl/swiat/news-fisz ... Id,1470324
No to się nasz ekspert wczoraj ośmieszył tą wypowiedzią.

-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
A takich rzeczy nie ma w sklepach myśliwskich?Лукашэнка pisze:ehe, na moskiewskim bazarzeFUX pisze:Kupili na bazarze?
Re: Odp: Coś niedobrego
Skoro pojazdy po $60k/szt były, to może i cały system radarowy się znalazł.bojar pisze:A takich rzeczy nie ma w sklepach myśliwskich?Лукашэнка pisze:ehe, na moskiewskim bazarzeFUX pisze:Kupili na bazarze?
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

dziwne, przedwczoraj w TVP Info było kilku łebków, mądrali takich z polskiego świata lotniczego ... i oni twierdzili że fakt posiadania Buków przez separatystów nie jest niczym tajemniczym i jest w 100% pewnym. Posiadają je zarówno Rosjanie, Separatyści jak i Ukraińcy.
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Tylko,że rakieta została wystrzelona z terytorium Ukrainy.
Widzę dwa scenariusze.
1-Wystrzelili ukraińcy.Separatyści nie mają lotnictwa.Dlatego to by była premedytacja.( terroryzm). Bardzo mało prawdopodobne ,żeby Ukraina na coś takiego poszła.
2-wystrzelili "separatyści"
i tu celowe działanie też wydaje mi się mało prawdopodobne,raczej pomyłka .Myśleli,że strzelają do transportowej maszyny ukraińskiej.
Nie zmienia to faktu,że sankcje powinny być potężne.'
Widzę dwa scenariusze.
1-Wystrzelili ukraińcy.Separatyści nie mają lotnictwa.Dlatego to by była premedytacja.( terroryzm). Bardzo mało prawdopodobne ,żeby Ukraina na coś takiego poszła.
2-wystrzelili "separatyści"

Nie zmienia to faktu,że sankcje powinny być potężne.'
Re: Odp: Coś niedobrego
Jakie sankcje? Zabito cywilow nie zamieszanych w konflikt. Dla mnie to jest atak na terytorium państwa, do ktorego nalezal samolot. W sumie to chyba tak jest. Nie pamietam czyj byl ale jezeli nalezal do panstwa unijnego to nie wiem na co jeszcze czekamy.
Dla stwierdzenia przyczyn powinna byc wyslana komisja w obstawie wojs uni. Lezy na ter. Ukrainy wiec zgoda by byla.
Dla stwierdzenia przyczyn powinna byc wyslana komisja w obstawie wojs uni. Lezy na ter. Ukrainy wiec zgoda by byla.
l_ewy, Unia nie ma wojska, a samolot byl Malezyjski. Mozna to zakwalifikowac jedynie jako atak terrorystyczny, a kto sie go dopuscil moze sie uda ustalic. Przede wszystkim zasieg takiej rakiety jest ograniczony i podobno jest radarowy zapis z calego zdarzenia. Pozyjemy - zobaczymy. Boje sie tylko, zeby ta cala sytuacja jeszcze bardziej sie nie zaognila.
Piszac unijnego myslalem o nato. Ale to bez znaczenia, bo samolot byl spoza nato i uni. Jedynie wiekszosc ofiar pochodzila z uni. Jest w tej chwili dziwna cisza. Wszystko na to wskazuje ze to rosjanie z ter. Ukrainy. Te informacje wychodza tylko od ukraincow. Nikt nie potwierdza, nie zaprzecza. Zebys nie mial racji ze za chwile zacznie sie cos powaznego. Jestesmy troche za blisko tego wszystkiego.
Ku przestrodze, aby się nie je... przy skręcaniu przebiegu...
http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/mer ... rice=false

http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/mer ... rice=false

Szukasz bazy do zbudowania takiego dużego kampera?
Moim zdaniem namiot dachowy do Disco byłby bardziej cool...
na przykład taki:

albo

Na stałe.Jovan1234 pisze:Dość interesujące i niekonwencjonalne rozwiązanie , ciekawe, jak taki motyw sprawdza się w realu, chyba raczej niekoniecznie według mnie , bo taki namiot miałby być składany czy raczej takie rozwiązanie na stałe?
Land Rover Discovery ma prędkość maksymalną elektronicznie ograniczona do 180km/h, więc i tak nie jeździ szybko.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Myślę, że teraz powinna paść nazwa marki jakiegoś producenta takich namiotówJovan1234 pisze:Dość interesujące i niekonwencjonalne rozwiązanie , ciekawe, jak taki motyw sprawdza się w realu, chyba raczej niekoniecznie według mnie , bo taki namiot miałby być składany czy raczej takie rozwiązanie na stałe?