Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
kurde faktycznie coś się przesunęło, a audio nie dotykałem
Przede mną jechał jdm, ale nie wiem, czy to on tyle nawyrzucał.. Ale mi się już nie chciało poprawiać przejazdu, bo zawsze można bardziej skiepścić.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: Przede mną jechał jdm, ale nie wiem, czy to on tyle nawyrzucał..
Podczas mojego przejazdu już tam były - nie wiedziałem, że można powtarzać przejazd przez takie opony (dopiero Booster mnie uświadomił)
Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 
TomekSliwa, poraża czystość i stabilność przejazdu, te slicki chyba naprawdę lepiej trzymają od Federala 
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Trochę czasu już minęło od sobotniej VII eliminacji WLTA, i pewnie wszyscy już zdążyli się pochwalić swoimi wynikami... więc i ja coś napisze. Przede wszystkim chciałbym pogratulować wszystkim startującym z naszej forumowej ekipy wyników - i tego że w tak trudnych warunkach klimatycznych (zarówno dla inwentarzu żywego jak i mechanicznego stadka) dali rade
Dzięki wielkie również dla pozostałych obecnych którzy wspierali nas swoim dopingiem i obecnością na torze.
A teraz się chwale
W klasie MINI PLUS ( 1150-1400ccm) udało mi się zdobyć 1 miejsce w klasyfikacji WLR , oraz 2 miejsce w klasyfikacji WLTA. Łączny czas w WLR to: 12:16:006s , natomiast w WLTA 2:25:159s , do najlepszego czasu w Time Attack zabrakło 0,264s
Strasznie się ciesze , ponieważ udało mi się w końcu wykorzystać potencjał "złomka" i opon których do tej pory nie posiadałem.
Przy okazji sam przekonałem się ,że można powalczyć w klasie z zawsze wygrywającymi swiftami, i tym razem udało się być szybszym od 4 takich aut , więc chyba nie jest źle
Raz jeszcze GRATULACJE dla wszystkich startujących.
Dzięki wielkie również dla pozostałych obecnych którzy wspierali nas swoim dopingiem i obecnością na torze.
A teraz się chwale
W klasie MINI PLUS ( 1150-1400ccm) udało mi się zdobyć 1 miejsce w klasyfikacji WLR , oraz 2 miejsce w klasyfikacji WLTA. Łączny czas w WLR to: 12:16:006s , natomiast w WLTA 2:25:159s , do najlepszego czasu w Time Attack zabrakło 0,264s
Przy okazji sam przekonałem się ,że można powalczyć w klasie z zawsze wygrywającymi swiftami, i tym razem udało się być szybszym od 4 takich aut , więc chyba nie jest źle
Raz jeszcze GRATULACJE dla wszystkich startujących.
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Slicki jak slicki ale ważne też jest "czucie głębokie"ryjeks pisze:TomekSliwa, poraża czystość i stabilność przejazdu, te slicki chyba naprawdę lepiej trzymają od Federala
Ale i tak gdyby nie awaria booSTI'ego to powyższe zabiegi nie za wiele by się przydały w pokonaniu Black Devila.
Ale patrząc na ryjeks'owe wyniki, 2.15 to już na prawdę fajne czasy jak na takie internalsy (na pewno nie masz 300 kuniów i 400 niutów? ).
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
pas_ti, jak widziałem Cię zaraz po wręczeniu pucharów, żadne słowa nie były potrzebne, szczęście i duma
Fajnie dzielić pasję z takimi wariatami
Fajnie dzielić pasję z takimi wariatami
pas_ti, jaki szczęśliwy
Gratulacje jeszcze raz
Nonono, bo tak to by zupełnie inaczej wyglądała tabela wyników
/////
Tu jest najlepszy mój czas/przejazd; 2:15.37
Nerwowo to wygląda w porównaniu do eMTiego i sir Śliwy
Tak czy inaczej, tu już się napiąłem na wynik jak baranie rogi
Link: https://www.youtube.com/watch?v=IUjBBkF ... e=youtu.be
jdm pisze: Podczas mojego przejazdu już tam były - nie wiedziałem, że można powtarzać przejazd przez takie opony
Nonono, bo tak to by zupełnie inaczej wyglądała tabela wyników
/////
Tu jest najlepszy mój czas/przejazd; 2:15.37
Nerwowo to wygląda w porównaniu do eMTiego i sir Śliwy
Tak czy inaczej, tu już się napiąłem na wynik jak baranie rogi
Link: https://www.youtube.com/watch?v=IUjBBkF ... e=youtu.be
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
TomekSliwa, dzięki za słowa uznania - tylko to mi teraz pozostało
Następny mod: hydrowajcha
bo na dccd, to się nie doczekam
ryjeks, nie poznaję kolegi! Mega czyścioch
Co od razu przełożyło się na dzbanek 
ryjeks, nie poznaję kolegi! Mega czyścioch
ja tam bym raczej zainwestował w porządek pod maskąbooSTi pisze: Następny mod: hydrowajcha
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Dobrze mówi. Wstrzymaj się jeszcze z hydrołapą i z DCCD i z płytką na conajmniej 3 rundy, ogarnij furę i będzie dobrze...eMTi pisze:ja tam bym raczej zainwestował w porządek pod maskąbooSTi pisze: Następny mod: hydrowajchaA Twój ręczny to żyleta
a to moje 3 i 5/6 przejazdów :D Według mnie akcje z 2:18 i 3:40 rozwalają system 
''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
TomekSliwa pisze: Dobrze mówi. Wstrzymaj się jeszcze z hydrołapą i z DCCD i z płytką na conajmniej 3 rundy, ogarnij furę i będzie dobrze...
booSTer i tak Was nie posłucha
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Dobra! Nie ma co ryzykować, lecę na strojenie na 400+ryjeks pisze:TomekSliwa pisze: Dobrze mówi. Wstrzymaj się jeszcze z hydrołapą i z DCCD i z płytką na conajmniej 3 rundy, ogarnij furę i będzie dobrze...
booSTer i tak Was nie posłucha![]()
Niebezpiecznie się robi trzeba się zbroić
najpierw sprzątanie po ogniu a później zbrojenie i ogień 
Szpera działa, sobie radzi, szpera nigdy Cię nie zdradzi
Link: https://www.youtube.com/watch?v=CVYb0YqqoOE
Link: https://www.youtube.com/watch?v=CVYb0YqqoOE
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Jest jest, bez przodu by nic z tego nie było

Mi się wydaje, że z przodu coś słabo szperuje - jedno koło cały czas zostawia ślad. Jak ma central mocny, to z przodu może nawet półosie wyjąć i tak tył pojedzie 
- wojtas.
- 5 gwiazdek
Coś ta szpera z przdu słabo robi.
no to w takim razie ja też tak potrafie!!
ostatnio kolegę przewiozłem i właśnie taki sposób zkończyliśmy "pokaz"!

no to w takim razie ja też tak potrafie!!
ostatnio kolegę przewiozłem i właśnie taki sposób zkończyliśmy "pokaz"!
a jak to sobie niby inaczej wyobrażałeś, bo nie kumam?? Koła masz spięte razem, przy czym jedno praktycznie stoi w miejscu i robi zerową drogę, a drugie w tym samym czasie zapitala o okręgu o średnicy ponad 1,5m.... Tak więc praktycznie mieli w miejscu i zostawia ślad...booSTi pisze: jedno koło cały czas zostawia ślad
Taki parking, a jemu zrobili taki maciupki placyk tylko do bączków..
- wojtas.
- 5 gwiazdek
http://www.rallymasters.pl/news/item/11 ... owany.html
nowe odcinki!!!

nowe odcinki!!!
ale nikt o tym nie musi wiedzieć!Wojtas Ty tak nie potrafisz
- wojtas.
- 5 gwiazdek
booSTI nie lekaj się,poprostu opiszesz "średnio" i będzie dobrze!booSTi pisze:Stary dobry odcinek sulistrowiczki
Z moich informacji wynika ze Team50 z Sieradza mocno szykuje się na ta imprezę, bo wygrywają wszystkie imprezy na jakich są ....
gdy wpomniałem że to nie tak do końca bo kolega wojtas. włożył im kilka sek, a nie wygrał przez własną nie wiedze na PKC to twierdzili że auto było składane do rana i kierowca słabo je czuł na początku ...