uważaj bo zara Cię ustrzeliKonto usunięte pisze:Myślę, że teraz powinna paść nazwa marki jakiegoś producenta takich namiotów

doceń to, że nawet avatara założył i jakieś auto wpisał - to już jest wyższa półka

uważaj bo zara Cię ustrzeliKonto usunięte pisze:Myślę, że teraz powinna paść nazwa marki jakiegoś producenta takich namiotów
WiS pisze: Trochę wstyd przed Jarmajem, że za samo przejście - a nie za przebieganie z nadmierną prędkością, ale spoko![]()
w takich przypadkach OC i AC nie działa, więc i tak musi pokryć z własnej kasy - żadne odkrycie- Jeśli kierujący bez uprawnień spowodował szkody materialne (np. kolizję), obowiązek ich pokrycia z własnej kieszeni, a ponadto grzywna 25.000 zł.
- Jeśli kierujący bez uprawnień spowodował śmierć lub zranienie innej osoby, automatyczny, bezwzględny obowiązek wypłacania renty i zwrotu kosztów medycznych poszkodowanemu do czasu pełnego wyleczenia, a w przypadku spowodowania kalectwa lub śmierci dożywotnie wypłacanie renty (ofierze lub rodzinie), pozbawienie możliwości ubiegania się o prawo jazdy na zawsze, ponadto grzywna 50.000 zł.
Proponowane przez mnie kary nie obciążałyby w żaden sposób podatników, a wręcz przeciwnie - zapewniały spory zysk. I byłyby bez wątpienia skuteczne.
Czytaj więcej na http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... gn=firefox
WiS pisze: filmiki z komisarzem Pasiecznym
żeby jeździli bez prawka i bez oczu?WiS pisze:(z opcją zamiany na wyłupienie oczu)
Alan, Alan, Alan! pisze: Mark, ale jesli w mysiadle zostaja ci sami ludzie (tego nie wiem) to jaki problem jaki znaczek wisi na scianie. No chyba, ze lepiej sie czules widzac 4t.![]()
w grupie forum.subaru na fb była o tym ciekawa dyskusjaburat pisze:pytanie czemu ktoś ten znaczek postanowił zdjąć