Лукашэнка pisze: taki zgrabny pojazd, i to jeszcze w rozsądnej cenie:
piękny naprawdę, dziękuję
aktualnie choruje na takie cóś :
Link: http://www.youtube.com/watch?v=EyWWwiMDirg
niestety nawet bidaverszyn cenowo nie bałdzo

ideał
Лукашэнка pisze: taki zgrabny pojazd, i to jeszcze w rozsądnej cenie:

a co? zasłałeś łóżko?esilon pisze: niestety nawet bidaverszyn cenowo nie bałdzo
Arno pisze: dzieci cośkolwiek podrosną i nie zmieszczą się na tylnej kanapie.
U mnie w Tomaszowie jest zakład, który produkuje podsufitki, boczki drzwiowe i podobne elementy do samochodów. Obecnie tłuką między innymi zlecenie właśnie do beemki czwórki. Nie mogą nadążyć z produkcją, czyli auto sprzedaje się bardzo dobrze.esilon pisze:aktualnie choruje na takie cóś :
niestety nawet bidaverszyn cenowo nie bałdzo
dzieci zeżre?esilon pisze:do tego czasu rdza pewnie zeżre ewentualny problemArno pisze: dzieci cośkolwiek podrosną i nie zmieszczą się na tylnej kanapie.
kuszące, od czegos trzeba zacząćЛукашэнка pisze: Reflektujesz?
znalazłem coś takiego (z ciekawości, nie jest to reklama): http://www.arkuszowa2a.pl (serwis aut włoskich i sądząc po fotkach to chyba ogarniają... przewijają się Lambo, Ferrari, Maseraki).WiS pisze: Bilex, jest chyba już ASO w Warszawie? A w razie czego, nie wierzę, żeby na jakiejś Bajecznej albo u innego Korneckiego nie ogarnęli
esilon pisze: aha, głośnie jak cholera opony no i szumi całe pudło przy 140
Jak nie, jak tak.Konto usunięte pisze:esilon pisze: aha, głośnie jak cholera opony no i szumi całe pudło przy 140
140? Przecież u nas nie można tyle
licznikowe możnaKonto usunięte pisze: 140? Przecież u nas nie można tyle
W świętokrzyskim nie wybudowali żadnej autostrady to skąd ma "bidula" wiedziećChloru pisze:esilon, nie licznikowe tylko realne 140 km/h jak najbardziej można.
Nawet jak opony ode mnie kupował to zamówienie i dane do wysyłki przesłal faksem z urzędu pocztowegoChloru pisze: sprawia wrażenie, jakoby miał dostęp do internetu. Chociaż mam podejrzenia, że jego posty na forum pisze WiS jak jest w delegacji w Warszawie![]()
![]()
Niedaleko od domu mam pętlę autobusową, na której w piątkowe wieczory kilku dresów w leciwych beemkach w taki sam sposób psuje opony. Wypisz wymaluj - to samo.