Psy, koty, ślimaki i inne zwierzaki
Re: Psy, koty, ślimaki i inne zwierzaki
Idź ją zareklamować do najbliższego sklepu zoologicznego.
Link: http://uk.youtube.com/watch?v=hTSAFcLXqYY
Link: http://uk.youtube.com/watch?v=hTSAFcLXqYY
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Bea
- 2 gwiazdki
- Auto: Volvo XC 90/Ford Mondeo Ghia
Koty lubia valeriane i zgodnie z ta teoria kot udałby sie do sasiada .
A na powaznie to w ogrodniczym sa do kupienia preparaty odstraszajace koty i psy , kup , posyp, moze pomoze.
A na powaznie to w ogrodniczym sa do kupienia preparaty odstraszajace koty i psy , kup , posyp, moze pomoze.
Kłamstwo zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty...
Bea pisze: sa do kupienia preparaty odstraszajace koty i psy , kup , posyp, moze pomoze
Wysypaliśmy już tego trzy worki i nic.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
To musi być kot zaprawiony w bojach. Ewidentnie wypowiada nam wojnę.liwit pisze:Bea pisze: sa do kupienia preparaty odstraszajace koty i psy , kup , posyp, moze pomoze
Wysypaliśmy już tego trzy worki i nic.

czarne jest piękne...
- Bea
- 2 gwiazdki
Nie , to jest po prostu kot i jak widac nie wykastrowany bo na pewno jego włascicielowi zal ( jakby to o niego chodzilo ) . Głupota ludzka nie zna granic . Jedyna skuteczną metoda jest złapac kota i go oddac do wykastrowania . Skonczy sie wtedy znaczenie terenu a kot zamieszka w swoim domu. Ewentualnie moge Wam pozyczyc mojego psa :)
Ostatnio zmieniony 5 sie 2008, o 09:55 przez Bea, łącznie zmieniany 1 raz.
Bea, musimy się koniecznie umówić 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Bea, swojego byśmy wypuścili, ale mamy tak ciekawie skonstruowaną posesję, że pies może swobodnie pójść do sąsiadów. Dlatego takie rozwiązanie odpada.
Kodzie świetnie idzie ganianie kotów.
No, ale jak wypuścimy razem psy Beaty, Bilexa i naszą, to może być niezły pogrom.
Kodzie świetnie idzie ganianie kotów.

No, ale jak wypuścimy razem psy Beaty, Bilexa i naszą, to może być niezły pogrom.

Ostatnio zmieniony 5 sie 2008, o 09:57 przez vibowit, łącznie zmieniany 1 raz.
czarne jest piękne...
- Bea
- 2 gwiazdki
Nie ma problemu , tylko jak ja moge to Wy nie i na odwrót.
Ostatnio słyszalam , ze kotka musi miec male choc raz. Kiedyś , zanim taki jełop skonczy zdanie , to zdąże go ukatrupic !!!!!!!!!
Ale moj nie pojdzie do sasiadów - zajmie sie kotem.
Ostatnio słyszalam , ze kotka musi miec male choc raz. Kiedyś , zanim taki jełop skonczy zdanie , to zdąże go ukatrupic !!!!!!!!!
Ale moj nie pojdzie do sasiadów - zajmie sie kotem.
A.. zapomniałbym i do tego oczywiście EterycznyŻ.vibowit pisze:No, ale jak wypuścimy razem psy Beaty, Bilexa i naszą, to może być niezły pogrom.

Bea, ja podobne zdanie wielokrotnie słyszałem o psach.

czarne jest piękne...
Bea,
ja to Ci gwarantuję, że ten kot to wolałby śmierć z naszej ręki tzn. z mojej i vibowita niż kastrację.
Akurat tego to ja bym mu nie zrobił
ja to Ci gwarantuję, że ten kot to wolałby śmierć z naszej ręki tzn. z mojej i vibowita niż kastrację.
Akurat tego to ja bym mu nie zrobił

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Bea
- 2 gwiazdki
No wlasnie i na tym polega problem. Bo jak facetowi wytłumaczyć , ze zwierzęta nie posiadaja swiadomosci mienia lub nie mienia jajek ???
Pozniej tylko problemem staja sie glodujace, niczyje, czasem agresywne psy i koty oraz zapelnione schroniska . Ale w ochronie jajek ( choc nie swoich ! ) bedziemy walczyc do ostatniej kropli krwi , szkoda, ze takie bohaterstwo nie ujawnia sie w innych formach.
Pozniej tylko problemem staja sie glodujace, niczyje, czasem agresywne psy i koty oraz zapelnione schroniska . Ale w ochronie jajek ( choc nie swoich ! ) bedziemy walczyc do ostatniej kropli krwi , szkoda, ze takie bohaterstwo nie ujawnia sie w innych formach.
- Bea
- 2 gwiazdki
Byleby nie między psamivibowit pisze:No, ale jak wypuścimy razem psy Beaty, Bilexa i naszą, to może być niezły pogrom.
A.. zapomniałbym i do tego oczywiście EterycznyŻ.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No jest to lekka prowokacja, nie powiem. Może mu po prostu wytłumaczyć?Bea pisze:No wlasnie i na tym polega problem. Bo jak facetowi wytłumaczyć , ze zwierzęta nie posiadaja swiadomosci mienia lub nie mienia jajek ???

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
O Murzynach też jeszcze niedawno różne rzeczy mówili (jakieś 200 lat temu...), a potem nauka i oświata poczyniła postępy i do (w miarę) powszechnej świadomości trafiło, że Murzyn wcale się aż tak bardzo od białego czy żółtego człowieka nie różni...Bea pisze: zwierzęta nie posiadaja swiadomosci mienia lub nie mienia jajek

Tak czy siak, ja bym się w imieniu zwierząt tak kategorycznie nie wypowiadał. Samiec jest samiec, niezależnie od gatunku (wyjątki potwierdzają regułę, pozdrawiam Fido_

Podobnie jak Mały, uważam, że lepiej stracić życie niż jaja. Zanim wykastrujecie tego biednego kota, chyba jednak wykonam cios łaski i go zastrzelę. Bynajmniej nie z wiatrówki. Precz z półśrodkami, niech żyją całe środki kalibru 44

Wiedziałe, że jak się pojawisz to będzie ciekawiejBea pisze:No wlasnie i na tym polega problem. Bo jak facetowi wytłumaczyć , ze zwierzęta nie posiadaja swiadomosci mienia lub nie mienia jajek ???

Biegnę na spotkanie.
A tym czasem: Prawdziwi, nie okaleczeni mężczyźni wszystkich krajów łączcie się

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- WiS
- 6 gwiazdek
mały 5150, korekta:
Prawdziwi mężczyźni wszystkich ras i gatunków, łączcie się!
Hasło uzupełniające:
Precz z modliszkami i nadopiekuńczymi matkami!
PS. Zapowiada się fajny offtop do wycięcia w odrębny wątek...
Prawdziwi mężczyźni wszystkich ras i gatunków, łączcie się!
Hasło uzupełniające:
Precz z modliszkami i nadopiekuńczymi matkami!

PS. Zapowiada się fajny offtop do wycięcia w odrębny wątek...
- Bea
- 2 gwiazdki
Fido własnie jestes ... hmmm, jakby to ując aby nie obrazić Małego , jestes rozumnym, normalnym facetem do którego przemawia logiczna argumentacja.
Większośc z Was nie ma kompletnie kontaktu z bezdomnymi zwierzętami więc w skrócie powiem : wolę domowe koty bez jaj i wysterylizowane kotki niż zwierzęta zagryzione, poranione , glodne , polewane kwasem, podpalane ale za to z jajami.
EOT
ps. Pies , koń, kot itp z jajami to chyba nie mężczyzna ?
Większośc z Was nie ma kompletnie kontaktu z bezdomnymi zwierzętami więc w skrócie powiem : wolę domowe koty bez jaj i wysterylizowane kotki niż zwierzęta zagryzione, poranione , glodne , polewane kwasem, podpalane ale za to z jajami.
EOT
ps. Pies , koń, kot itp z jajami to chyba nie mężczyzna ?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
jaki związek z bezdomnością ma kastracja

to sie empatia nazywa chybaBea pisze: Bo jak facetowi wytłumaczyć , ze zwierzęta nie posiadaja swiadomosci mienia lub nie mienia jajek ???
- WiS
- 6 gwiazdek
Widzę sprzeczność. Widzę sprzeczność. Widzę...Bea pisze: normalnym facetem do którego przemawia logiczna argumentacja.
Oczywiście, że tak. Karp i Wróbel też.Bea pisze:
Pies , koń, kot itp z jajami to chyba nie mężczyzna ?
- Bea
- 2 gwiazdki
Rozumiem, ze to pytanie retoryczne .esilon pisze:jaki związek z bezdomnością ma kastracja![]()
przyczynowo-skutkowyesilon pisze:jaki związek z bezdomnością ma kastracja![]()
Czy chcesz mieć zawsze rację, czy wolisz być szczęśliwy?
H. Jackson Brown, Jr
H. Jackson Brown, Jr
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Skąd wiesz? Rozmawiałaś o tym z nimi? Ciekawe, dlaczego taki wykastrowany kot nie lubi, jak się go głaszcze po brzuchuBea pisze: Bo jak facetowi wytłumaczyć , ze zwierzęta nie posiadaja swiadomosci mienia lub nie mienia jajek ???

- Bea
- 2 gwiazdki
Nic mi o tym nie wiadomo aby nie lubił . A skad wiesz ? Rozmawiałeś z nim o tym ?
ps. dzięki Vero
ps. dzięki Vero