Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
A ja stwierdziłem ostatnio, że będę machał tylko zaturbionym Imprezom, bo reszta i tak nie odmachuje... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Ci w Foresterach 2.5XT są najgorsi.Bilex pisze:A ja stwierdziłem ostatnio, że będę machał tylko zaturbionym Imprezom, bo reszta i tak nie odmachuje...

czarne jest piękne...
Forester nie pomachał mi żaden nigdy. Legacy stare czasem, a nowe jedno. OBK nie kojarzę, może coś przespałam. A Imprezy też wcale nie wszystkie. I co ciekawe częściej machają mi wolnossące niż turbo. Nie ma letko, ludzie zdziczałe są.
No. Oszczędzasz na paliwie.So What! pisze:Na całe szczęście mam Forka N/A

czarne jest piękne...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Pozdrawiam anakinsky'ego, który zaparkował swoją niebieską lodówkę tuż przede mną w okolicach Obiego na Ursynowie.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Złotym Yarisom możesz próbować, niektóre powinny odmachaćBilex pisze: będę machał tylko zaturbionym Imprezom, bo reszta i tak nie odmachuje...

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A wiecie co ja dzisiaj widziałem? Zieloną Imprezę OBK, classic. I... była ładniejsza niż taka jedna srebrna, miała ładniejszy przód.
A ci w Imprezach odmachują?

Bilex pisze: A ja stwierdziłem ostatnio, że będę machał tylko zaturbionym Imprezom, bo reszta i tak nie odmachuje...![]()
EterycznyŻołądź pisze:
99% tak

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
a ja pozdrawiam kierownika niebieskiego WRX-a spotkanego dzisiaj po 19 pod Billą w Gliwicach
nie wiem czy wlasciciel jest na tym forumku...

nie wiem czy wlasciciel jest na tym forumku...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie, zupełnie nie. Classic. Znaczy ta pierwsza, takie do GTeka podobne. Z wlotem na masce. No, ładna taka.
To prawie zawsze masz szczęście. Ciekawe co to oznacza...
Bilex pisze:
99% tak![]()
To prawie zawsze masz szczęście. Ciekawe co to oznacza...

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Coś jest niestety na rzeczyanakinsky pisze:vibowit pisze: Ci w Foresterach 2.5XT są najgorsi.![]()
![]()

Sam mam Forka i już dawno zrezygnowałem z machania do innych użytkowników Forków. Przynajmniej tych w słuszniejszym wieku, czyli ok. 99 % użytkowników

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Bo nie umiesz jeździć. Prawą rękę trzymasz na lewarku. Lewą na dwunastej. Wystarczy lekko unieść lewą dłoń, bez odrywania nadgarstka od kierownicy. I już odmachałeś. Zero wysiłkuKonto usunięte pisze:A mi się nie chce odmachiwać. Rękę trzeba podnosić...

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
So What!, to jest wersja zimowa, co napisałeś. Letnia to: prawa na 12., zaś lewa za oknem (łokieć oparty, przedramię w zwisie). I wtedy jest lepiej, bo masz wybór i stosujesz płodozmian, żeby ręce się nie przemęczały (w końcu wakacje, nie?)
Raz odmachujemy przez uniesienie lewego nadgarstka, raz prawego...
Ergonomia przede wszystkim.
I ekodrajwing
PS. Barbie, piękny ten zielony OBK. Ktoś znajomy? To pozdrów
Raz odmachujemy przez uniesienie lewego nadgarstka, raz prawego...
Ergonomia przede wszystkim.
I ekodrajwing

PS. Barbie, piękny ten zielony OBK. Ktoś znajomy? To pozdrów

Zawsze można zamontować elektrownię na masce lub dachu i wtedy mamy pewność, że jak komuś mrugniemy to nam odmacha. 

czarne jest piękne...
A ja tam macham, trąbie, światłami świecę, na maskę przez szyber wychodzę - wszystko co sie da 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Nie trzymam na dwunastej, tylko mam oparty nadgarstek, a ręka swobodnie zwisa w stronę szybySo What! pisze:Bo nie umiesz jeździć. Prawą rękę trzymasz na lewarku. Lewą na dwunastej. Wystarczy lekko unieść lewą dłoń, bez odrywania nadgarstka od kierownicy. I już odmachałeś. Zero wysiłkuKonto usunięte pisze:A mi się nie chce odmachiwać. Rękę trzeba podnosić...

Czasem mi się zdarza odmachać, jak się bawię wiatrem. Lewy łokieć na zewnątrz i łapię w dłoń wiatr. Niektóre subaraki myślą, że im pozdrowienia wysyłam i potem wypisują to na forumach