Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
przy takiej liście to może na trzeci plac bym się załapał... 

optymistawojtas. pisze:przy takiej liście to może na trzeci plac bym się załapał...

ale, Twojego potwora chciałbym zobaczyć na "perszingowej"

EVO IX 375/540
M&M's Maciek&Michał Citroen Saxo VTS
Tylko włosy na klacie Chucka Norrisa, mają włosy na klacie ;)
M&M's Maciek&Michał Citroen Saxo VTS
Tylko włosy na klacie Chucka Norrisa, mają włosy na klacie ;)
- wojtas.
- 5 gwiazdek
Potwora?? to chyba mnie z kims pomyliłeś.macias pisze:optymistawojtas. pisze:przy takiej liście to może na trzeci plac bym się załapał...![]()
ale, Twojego potwora chciałbym zobaczyć na "perszingowej"

może jak już się sezon zamknie to tak for fun przyjedziemy.

Re: Re:
właśnie po to jest 6pkt wyłącznik prądu, żeby natychmiastowo odłączyć całą elektrykę w aucie od prądu. do tego linka, umieszczenie jej gdzieś na zewnątrz i od razu robi się bezpiecznie.. aczkolwiek mam nadzieję, że nie będziecie mieli potrzeby sprawdzać czy i jak to działa :)MrRadomila80 pisze:szkoda że nikt nie powiedział mi tego wcześniejsiewcu pisze:zasadniczo tak, jeśli tylko będzie to zrobione na tyle mądrze, że nie spowoduje pożaru instalacji ;) generalnie tu właśnie się o pożary rozchodzi, bo nawet jeśli odepniesz plus z akumulatora to pompa paliwa będzie dalej działać, dopóki nie zgasisz silnika - a jeśli zapali się coś w komorze i pójdzie na to paliwo... i o uniknięcie takich sytuacji się rozchodzi.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Re: Re:
oby ale właśnie póki samochód w garażu to można takie ważne pierdółki porobić.....siewcu pisze:właśnie po to jest 6pkt wyłącznik prądu, żeby natychmiastowo odłączyć całą elektrykę w aucie od prądu. do tego linka, umieszczenie jej gdzieś na zewnątrz i od razu robi się bezpiecznie.. aczkolwiek mam nadzieję, że nie będziecie mieli potrzeby sprawdzać czy i jak to działa :)MrRadomila80 pisze:szkoda że nikt nie powiedział mi tego wcześniejsiewcu pisze:zasadniczo tak, jeśli tylko będzie to zrobione na tyle mądrze, że nie spowoduje pożaru instalacji ;) generalnie tu właśnie się o pożary rozchodzi, bo nawet jeśli odepniesz plus z akumulatora to pompa paliwa będzie dalej działać, dopóki nie zgasisz silnika - a jeśli zapali się coś w komorze i pójdzie na to paliwo... i o uniknięcie takich sytuacji się rozchodzi.
Także zamówiłem komplet razem z linką i do tego panel startowy - jak to mi powiedziała żona ostatnio albo grubo albo wcale

Zawsze może się dowiedziećwicher pisze: dobrze że nie wie ile par butów jest w tym aucie już

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Nie wydurniaj się. W niedzielę czarnuch byłby wystawiony na allegrobooSTi pisze:Zmiana planów, wystartuję w .....
.... EVO (bo jak nie ma Tomka, to nie ma zabawy)

booSTi pisze: Coś chudo wygląda klasa subaru
Mr Terzo też poczuł zapach krwi
jdm, szegi?
Szegi wolnossakiem będzie walczył o puchar w klasie Subaru, ja tym razem jako jego pilot

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

booSTi, Ty lepiej powiedz czy tą Sienną startujecie, bo to hicior by był 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Bez trójkąta przed dużym rondem

Marcin
-_-
-_-
Sienna to będzie miodzik! Ale na razie jeszcze nie ma regulaminu...
Wolałbym zacząć od Walimia i Kamionek
Się robią profi imprezy dla amatorów na dolnym śląsku
Wolałbym zacząć od Walimia i Kamionek

Się robią profi imprezy dla amatorów na dolnym śląsku

w tej Siennej tylko mnie długość odcinka lekko zniechęca bo tylko 1.5 KM to krócej niż jedna z moich prób na KJSie jaką przygotowałem 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
o czym Wy mowicie??
jaka Sienna,kiedy??

jaka Sienna,kiedy??

będzie amatorskie mini-GSMP?
na KJS?? 1,5km? DAMN!
Czyli trzeba będzie zaliczyć gdzieś tak pi-razy-drzwi pierdylion pachołków
booSTi, no podłubane odrzutowce będą miały gdzie wystartować

burat pisze: 1.5 KM to krócej niż jedna z moich prób na KJSie jaką przygotowałem

booSTi, no podłubane odrzutowce będą miały gdzie wystartować

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Gratki dla naszych! Chwalcie się pucharami, bo jest czym! 

wyślij mi BooSTi filma mojego bo chce zobaczyć moją ciotowatą jazdę ;) [email protected]
Czekamy
na okazanie 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Kolejne doświadczenia zebrane
Tym razem okazało się, że po raz pierwszy w tym roku przyczepność miałem optymalną, co niestety owocowało fatalnym zmuleniem podczas ruszania i pewnymi problemami na ostatniej beczce.
Tak czy inaczej wystarczyło żeby zgarnąć pucharki w klasie OPEN za II miejsce (najszybszego przejazdu) WLTA oraz II miejsce (suma wszystkich przejazdów) WLR.
Ustawienie trasy mega szybkie i tak powinno być, że korzystamy z 4 biegów, a nie 2,3,2,3...
Atmosfera forumowa jak zwykle na najwyższym poziomie, tj. szydera, piwko, grill, dziewczyny i szybkie samochody
Udało się klepnąć rajdowe Evo IX więc dzień uważam za udany

Tak więc do zobaczenia za 6 dni na KJS'ie burata

Tym razem okazało się, że po raz pierwszy w tym roku przyczepność miałem optymalną, co niestety owocowało fatalnym zmuleniem podczas ruszania i pewnymi problemami na ostatniej beczce.
Tak czy inaczej wystarczyło żeby zgarnąć pucharki w klasie OPEN za II miejsce (najszybszego przejazdu) WLTA oraz II miejsce (suma wszystkich przejazdów) WLR.
Ustawienie trasy mega szybkie i tak powinno być, że korzystamy z 4 biegów, a nie 2,3,2,3...
Atmosfera forumowa jak zwykle na najwyższym poziomie, tj. szydera, piwko, grill, dziewczyny i szybkie samochody

Udało się klepnąć rajdowe Evo IX więc dzień uważam za udany

Tak więc do zobaczenia za 6 dni na KJS'ie burata

Szkoda to wysyłać... mam słaby upload - nic się nie dziejevagin pisze:wyślij mi BooSTi filma mojego bo chce zobaczyć moją ciotowatą jazdę ;) [email protected]

gratki dla wszystkich startujących, forum znowu zgarnęło pokaźną ilość pucharów w ilości 8 sztuk
I pomyśleć, że ja kilka lat temu nie miałem się na tych zawodach do kogo odezwać

gratki dla ryjeksa za walkę do samego końca!
Było grubo, przed ostatnią rundą mieliśmy między sobą 0,6s różnicy na ponad 5 minut, ostatni przejazd decydował o wszystkim i na nim niestety poplątały mi się nogi i skończyło się ratowaniem na trawie, ale i tak dodatkowe 4 miejsce w Open cieszy
ryjeks dozbrajając się powoli pokazuje to, co ja już wyczaiłem daawno temu... gdyby miał lepszy sprzęt, to by nas (i całą stawkę) tak pozamiatał, że byśmy nie wiedzieli, co się dzieje
Przekozak z niego! SZACUN!!

gratki dla ryjeksa za walkę do samego końca!

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Koce grzewcze by cyqan - najnowsza specyfikacja lato 2014 :)
Koce najwyższa klasa
Gratulacje dla wszystkich chłopaków z forum 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie