Witam,
gdzie można nabyć klaksony w stylu Hella Red? Oryginały są trudno dostępne i trochę za drogie.
Z góry dzięki,
Piotrek
Klaksony ala Hella Red
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- josedinner
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GX '04
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Re: Klaksony ala Hella Red
ja właśnie zamówiłem z ebay dwie sztuki jedna mi chyba zostanie jak kumpel nie weźmie.
Na aukcji niby napisane ze oryginał ale to sie okaże jak przyjdą ;) zreszta to ma tylko wyglądać wiec Malo isttotne to dla mnie czy to replika czy oryginal
Na aukcji niby napisane ze oryginał ale to sie okaże jak przyjdą ;) zreszta to ma tylko wyglądać wiec Malo isttotne to dla mnie czy to replika czy oryginal
- josedinner
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GX '04
- Polubione posty: 1 raz
niewprawne oko nie znajdzie roznicy
jakby pomalowac klakson na czarno a ta kratke na czerwono to moze byloby spoko

jakby pomalowac klakson na czarno a ta kratke na czerwono to moze byloby spoko

- [email protected]
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza
- Polubione posty: 0
Ja tez poszukuje wlasnie takich replik hella RED. TE z allegro nie sa glupie, tylko ta kolorystyka nieciekawa, a bawic sie w malowanie to niezbyt dobre.
Jakby ktos mial to prosze o PW.
Zelu a jak zamawiales z Ebaya to z jakiego panstwa? Ile wychodzi z wysylka?
Jakby ktos mial to prosze o PW.
Zelu a jak zamawiales z Ebaya to z jakiego panstwa? Ile wychodzi z wysylka?
wydają inny dźwięk niż seryjne klaksony, dużo bardziej wkurzający :)FUX pisze:A co w nich niezwykłego?
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl