"Paso Internacional Los Libertadores, zwana także Cristo Redentor (Chrystus Odkupiciel), to przełęcz w Andach między Argentyną i Chile. Jest głównym i bardzo ruchliwym szlakiem komunikacyjnym łączącym chilijską stolicę Santiago z miastem Mendoza w Argentynie."
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Ogólnie konfiguracja może być tylko jedna, ale w sumie tor daje radę
Ale jak jest z możliwością pośmigania po tym torze? Masz jakieś dalsze info? Bo w internetach nie znalazłem żadnej oficjalnej strony, tylko info że jest pod zarządem PZM i na forach że grupowo można wynająć.
Ogólnie konfiguracja może być tylko jedna, ale w sumie tor daje radę
Ale jak jest z możliwością pośmigania po tym torze? Masz jakieś dalsze info? Bo w internetach nie znalazłem żadnej oficjalnej strony, tylko info że jest pod zarządem PZM i na forach że grupowo można wynająć.
W sumie dokładnie nie wiem jak wygląda sprawa z wynajmem, bo oczywiście obok wybudował się ktoś, a potem zaczęło mu przeszkadzać towarzystwo toru, bo głośno itepe, więc przez rok się praktycznie nic nie działo, ale wznowili zawody, to i wynająć może też można..
bo jak widać jest tak... my się spinamy kombinujemy udajemy profi, a wpada ryjeks z prosto z plaży w sandałach klepie towarzystwo i jedzie z powrotem na zimne piwko...
brahu pisze:taaa... już to widzę jak na najbliższe zawody wszyscy przyjadą w sandałach a ryjeks, tym razem założy japonki i też wszystkim wklepie buhaha
no dokładnie... ale takich prawdziwych:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Atmosfera gęstnieje widzę, wszyscy już szukają sandałów a'la ryjeks , ...więc na rozluźnienie jeszcze kilka ujęć z soboty z 8 rundy WLTA - w której w klasie MINI PLUS udało się wskoczyć na 3 miejsce. Konkurencji nie było wiele bo całe 4 auta , no ale za to w wynikach było bardzo ciasno i cała 4 zmieściła się w 1s.