Legacy III '02 , zdrowy ,ładny,po prostu pewny

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
hemi112
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
Polubił: 0
Polubione posty: 13 razy

Legacy III '02 , zdrowy ,ładny,po prostu pewny

Post 12 sie 2014, o 19:42

Kolega (czytelnik forum,ale nie zalogowany) ma do sprzedania zdrowego, pewnego poliftowego Legacy III.

Silnik: 2,0 125KM,reduktor wiadomo :)

Rocznik: 09.2002,

Przebieg: 191.400km na chwile obecną,

Sprowadzony w lipcu 2013r, (jako następca Forestera I), z ksiązką serwisową ,dwoma kluczykami,kluczykiem serwisowym,przegląd i OC do sierpnia 2015 (czyli swieżynka po przeglądzie),tuz po przeglądzie zrobiona wakacyjna traska do Chorwacji i 3500tys km bez problemu :)

Wyposażenie? Typowe:elektryka ,klimatronic, podgrzewane siedzenia, doczepiany oryginalny hak,zdrowe zimóweczki na staluchach, obecne letniaki też ze zrowa opona 185/65/15 .

Co wymienione? W ostatnim czasie paski oraz dwumasa wymieniona w czerwcu przed wakacyjnymi wojażami.

Co trzeba zrobić ? Ano nic :)Nawet błotniki zdrowe ,a ruda lubi brać błotniki ;)

Po prostu czyste zdrowe rodzinne auto z plejadami na masce.

Silnik nie czyszczony ,aby kupujący widział stan faktyczny ,a nie błysk ,który zacznie lać po 200km :P

Cena :12.500 zł

Tel do właściciela ,czyli Marka:787-905-761.

Tak więc wszelkie pytania do niego ,a nie do mnie na priv :)
Załączniki
Obraz 042.jpg
Obraz 041.jpg
Obraz 040.jpg
Obraz 038.jpg
Obraz 033.jpg
Obraz 031.jpg
Obraz 026.jpg
Obraz 021.jpg
Obraz 018.jpg
Obraz 012.jpg

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)

leon
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Niepsujące się.
Polubił: 207 razy
Polubione posty: 284 razy

Re: Legacy III '02 , zdrowy ,ładny,po prostu pewny

Post 12 sie 2014, o 19:49

hemi112, jak już zacząłeś, to jak wygląda sprawa z rozrządem ? cena sztywna czy elastyczna ?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.

hemi112
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 18 sie 2014, o 14:33

Rozrząd wygląda ,że tak powiem na świeży,ale dzwoniłem do Marka i powiedział ,że po prostu zobaczy w książce serwisowej i tyle :)

Leon ,każda cena do uzgodnienia,wiadomo,ale z drugiej strony jesli auto jest pewne,zdrowe,to nie ma co się bawić w caritas :)
Ja sam różnymi niepotrzebnymi bambetlami z piwnicy handluję i ostatnio wystawiłem 4 zdrowe ,dobre rocznikowo i bieżnikowo kapcie letnie za 400zł (Firestone ,185/70/14 ,bieżnik zdrowy na 5,5mm, rok 2007) i dzwonili mi,że za 200 to od ręki :P
kolega wie,że auto w stanie dobrym,bez wkładu i za bezcen nie odda,dlatego jako forumowicz szczerze wystawiłem nie obawiając się późniejszego linczu na forum ,bo Legaś pewny i tyle :)

hemi112
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 21 sie 2014, o 22:56

Stan z ogłoszenia zgadzał się ze stanem faktycznym więc Legaś ma juz nowy domek :)

ODPOWIEDZ