W sumie ja też
Auto dla dziada
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: To dziwne, ale mam Subaru, nawet dwa
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 159 razy
Re: Auto dla dziada
Zdjęcia już ma
W sumie ja też
Moge wkleić 
W sumie ja też
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
Mnie doszły słuchy, że będzie poświęcony przed odbiorem

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Uważaj na nogawki, tam grasuje niepozorny, ale groźny pies zaczepno obronnyWiS pisze:Czatuję pod jego domem w krzakach, z aparatem - jakby co, się nie wywinie
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Zapomnialem dodać, że to jest aparat do produkcji bimbru, bo przecież trzeba będzie dobrze oblać to cudoKonto usunięte pisze:Uważaj na nogawki, tam grasuje niepozorny, ale groźny pies zaczepno obronnyWiS pisze:Czatuję pod jego domem w krzakach, z aparatem - jakby co, się nie wywinie
ostry jest , niestety się doigrał ostatnio, błakający się mieszaniec, 5 razy większy, nie był wyrozumiałyKonto usunięte pisze: zaczepno
na szczęście operacja się powiodła, mięśnie zszyte, żyły połatane, trochę rozumu nabrał ale instynkt chęci rozszarpywania na kawałki nawet owczarków kaukazkich , labradorów czy innych Goldenów pozostał
WiS pisze: Zapomnialem dodać, że to jest aparat do produkcji bimbru
zapraszam serdecznie w takim razie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esi to jakiś sezon chyba
nasza leży w domu z gojącą się już dziurą w boku, a od poniedziałku chodzi na 3 łapach, bo zraniła się w jedną tak nieszczęśliwie, że nie może jej ruszać, a możliwe że nawet skręciła staw przy okazji - dziś wet na oględziny
nasza leży w domu z gojącą się już dziurą w boku, a od poniedziałku chodzi na 3 łapach, bo zraniła się w jedną tak nieszczęśliwie, że nie może jej ruszać, a możliwe że nawet skręciła staw przy okazji - dziś wet na oględziny
dokładnieKonto usunięte pisze:Bidulek, ale zaczepność w spojrzeniu pozostała![]()
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
No dobra, to ja dziad zarzuce temat:
Zal mi troche busiora zima tluc, najchetniej postwil bym go w suchej szopie na 4 zimowe miechy.
Co oznacza, ze musze cos sobie zorganizowac na zime.
Moge: A wynajac nowego vw polo na trzy miecha za 1700€ plus paliwo. B jezdzic metrem (ok 300 € za trzy bilety miesieczne plus wynajem auta na swieta i narty) - niechetnie bo za dlugo C kupic cos i sprzedac na wiosne (w marcu).
Zakladajac, ze to przerejestruje na blachy PL powinno toto miec ponizej 2000 ccm3 pojemnosci, chcial bym ba dawalo fun z jazdy, 4 miejsca, ew 2+2 (tu niestety odpada mx-5 ktora daje ogromnie duzo fanu z jazdy).
Acha, budzet powiedzmy do 25kpln bo nie widze sensu wkladania wiecej.
Co by tu kupic?
Podoba mi sie W126 mietka ale jest ryzyko, ze skoroduje i zniknie przez trzy zimowe miesiace ;) no i jeszcze wieksze ryzyko, ze nie bede go chcial sprzedac na wiosne ;)
Najchetniej wybral bym cos co daje duzo radochy z jazdy i cos co sie dobrze sprzeda w PL na wiosne.
No to strzelajmy pomyslami...
Zal mi troche busiora zima tluc, najchetniej postwil bym go w suchej szopie na 4 zimowe miechy.
Co oznacza, ze musze cos sobie zorganizowac na zime.
Moge: A wynajac nowego vw polo na trzy miecha za 1700€ plus paliwo. B jezdzic metrem (ok 300 € za trzy bilety miesieczne plus wynajem auta na swieta i narty) - niechetnie bo za dlugo C kupic cos i sprzedac na wiosne (w marcu).
Zakladajac, ze to przerejestruje na blachy PL powinno toto miec ponizej 2000 ccm3 pojemnosci, chcial bym ba dawalo fun z jazdy, 4 miejsca, ew 2+2 (tu niestety odpada mx-5 ktora daje ogromnie duzo fanu z jazdy).
Co by tu kupic?
Podoba mi sie W126 mietka ale jest ryzyko, ze skoroduje i zniknie przez trzy zimowe miesiace ;) no i jeszcze wieksze ryzyko, ze nie bede go chcial sprzedac na wiosne ;)
Najchetniej wybral bym cos co daje duzo radochy z jazdy i cos co sie dobrze sprzeda w PL na wiosne.
No to strzelajmy pomyslami...
BRZ, Toyota GT86?gregski pisze: Zakladajac, ze to przerejestruje na blachy PL powinno toto miec ponizej 2000 ccm3 pojemnosci, chcial bym ba dawalo fun z jazdy, 4 miejsca, ew 2+2 (tu niestety odpada mx-5 ktora daje ogromnie duzo fanu z jazdy).
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 111 razy
- Polubione posty: 176 razy
citan pisze:
BRZ, Toyota GT86?
Ciężko będzie znaleźć w tym budżeciegregski pisze:
GT albo WRX
ktos to odkupi? ;)danikl pisze: GT albo WRX
raczej gietek, bo zdaje sie mial wiecej miejsca w kabinie..
acha, zapomnialem podac, ze mam 193 cm wzrostu i dlugie plecy
w mx5 miescilem sie bo miala elastyczyny dach lub brak ;)
inne pomysly?
gregski, RX-8.
Będę się bał o Twoje życie, ale... fun na 100% jest!
Będę się bał o Twoje życie, ale... fun na 100% jest!
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Fun z jazdy, plus miejsce na całego grega z długimi plecami i jeszcze łbem -> Willys MB 
gregski pisze: Podoba mi sie W126 mietka ale jest ryzyko, ze skoroduje i zniknie przez trzy zimowe miesiace ;)
Bez problemu dostaniesz blachy do niego. W razie co, pytaj Bilexa.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
O! Mam 107kę kapkę niekompletną... Ale chyba jeździ. Chcesz?leon pisze:gregski pisze: Podoba mi sie W126 mietka ale jest ryzyko, ze skoroduje i zniknie przez trzy zimowe miesiace ;)
Bez problemu dostaniesz blachy do niego. W razie co, pytaj Bilexa.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Mieliscie pomagac! :) ogladalem dzis w126 w niezlym jak na '88 stanie, ale mimo to walka z ruda obowiazkowa...
gregski,gregski pisze:Mieliscie pomagac! :) ogladalem dzis w126 w niezlym jak na '88 stanie, ale mimo to walka z ruda obowiazkowa...
mam dla Ciebie dwie propozycje do obejrzenia w Berlinie:
1. wyrób krajowy
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/me ... 15475.html
2. lub zagraniczny:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ja ... 48625.html
A co jest z RX8 nie tak?gregski pisze:Mieliscie pomagac! :) ogladalem dzis w126 w niezlym jak na '88 stanie, ale mimo to walka z ruda obowiazkowa...
Czekaj, czekaj. W126 i pojemność poniżej 2000cm3. Taaaa...
Nie wspomnę już o tym, że pisałeś o "funie z jazdy", a nie wiem jaki fun ma w życiu szofer.
czarne jest piękne...