Arti pisze: 39 zł za jeden dzień
Na jaką kwotę to jest, bo w sumie opłata wydaje się niska w stosunku do ryzyka dla ubezpieczyciela ?
Arti pisze: 39 zł za jeden dzień
Suma ubezpieczenia 10000 zł, koszty leczenia 5000 zł. Nie wiem czy to dużo czy mało ale opóźniam hamowania o kilka metrów jak pamiętam że mam to ubezpieczenieryjeks pisze:Arti pisze: 39 zł za jeden dzień
Na jaką kwotę to jest, bo w sumie opłata wydaje się niska w stosunku do ryzyka dla ubezpieczyciela ?
ryjeks pisze:Arti pisze: 39 zł za jeden dzień
Regulamin mówi o NNW Sport ale nikt tego nie sprawdza.booSTi pisze:Na Kamionki starczy NNW czy NNW Sport ma być? Bo regulamin mówi to drugie... Jest to w ogóle sprawdzane?
wystarczy NNWbooSTi pisze:Na Kamionki starczy NNW czy NNW Sport ma być? Bo regulamin mówi to drugie... Jest to w ogóle sprawdzane?
Tylko puśćcie niedługo przed startem szpiega bo na ostatnich Kamionkach rano było mocno wilgotno i założyłem medię jak doszło do startu to okazało się że suchoArti pisze:Ja nie mam możliwości tego ogarnąć, bo jestem we wrocku. Najprawdopodobniej ktoś ode mnie pojedzie do Kamionek rano i zajmie miejsce blisko startu tak żeby nie było przepychanek jak ostatnio. Wygląda na to, że będziemy mieli drugi numer startowy, więc nie możemy utknąć w korku.
Trzymam kciuki żebyście mieli suchoburat pisze:zapowiada się raczej sucho bo od wczoraj nie pada i wyszło piękne słoneczko , jak się utrzyma ta pogoda to raczej będzie przyczepnie