Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Powitanie
Może to innym nie przeszkadza. Ale mnie się rzygać chce kiedy widzę te nowe posty. Nie wiem czy Rada i Admiństwo coś robią w tej sprawie, ale zakładam, że tak. Wierzę w ich mądrość
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Mam dokładnie tak samo.Konto usunięte pisze: Ale mnie się rzygać chce kiedy widzę te nowe posty.
I co ciekawe, na żadnym innym forum na które czasem zaglądam, nie ma w ogóle problemu z takimi gnidami. Ciekawe czemu upodobały sobie to forum?
mnie się czasem nie chce zaglądać do wątków, jak widzę ostatni post jakiejś pierdoły z cyferkami - a jak czasem otworzysz ogólne, i 5-10 wątków wszystkich od góry do dołu masz post tego samego spamera - to bym mu tak przyp... żeby poskładał swoje zabawki z piaskownicy i poszedł do domu 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Witam Wszystkich
Na Lubelskie drogi wjechało jeszcze jedno Sreberko :) Spokojnie... Nic nie poradzę na to że takiego koloru Subaru mi się spodobało :) Do zobaczenia na trasie Srebrne Legacy 2.5B (1999r.)
Na Lubelskie drogi wjechało jeszcze jedno Sreberko :) Spokojnie... Nic nie poradzę na to że takiego koloru Subaru mi się spodobało :) Do zobaczenia na trasie Srebrne Legacy 2.5B (1999r.)
Witam wszystkich
Od kilku tygodni śmigam Forkiem XT, od tego czasu mam zakwasy od ciągłego uśmiechu na twarzy:)
Od kilku tygodni śmigam Forkiem XT, od tego czasu mam zakwasy od ciągłego uśmiechu na twarzy:)
Witam Wszystkich na forum nie mam jeszcze auta po za służbowym ;) , mojego Patrola sprzedałem ale myślę poważnie o foresterze lub kombi wrx
Na razie pozgłębiam tajniki wiedzy na tym forum potem podejmę decyzje.
Pozdrawiam

Na razie pozgłębiam tajniki wiedzy na tym forum potem podejmę decyzje.
Pozdrawiam
27 lat to "młody chłopak"?
To kim ja jestem? Studenciakiem?
To kim ja jestem? Studenciakiem?
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
motomaniak111
- 0 gwiazdek
- Auto: Peugeot
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam serdecznie z Poznania!
Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ konkretnie napaliłem się na Forestera drugiej generacji.
Mam nadzieję, że dowiem się nieco o tym aucie, a może nawet ktoś z forum będzie jakiegoś sprzedawał.
Pozdrawiam,
motomaniak111
Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ konkretnie napaliłem się na Forestera drugiej generacji.
Mam nadzieję, że dowiem się nieco o tym aucie, a może nawet ktoś z forum będzie jakiegoś sprzedawał.
Pozdrawiam,
motomaniak111
Siema
Jestem Szymon i około 2 miesiące temu nabyłem białego legaca MY05 kombi 2.0. Auto buja się w Świdniku. Pozdrawiam
Jestem Szymon i około 2 miesiące temu nabyłem białego legaca MY05 kombi 2.0. Auto buja się w Świdniku. Pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Re: Odp: Powitanie
Spierdalaj chuju.HiperAn1705 pisze:Witam wita ... własnie wpadłem do was przez przypadek i zostałem na dłużej ponieważ bardzo mi się spodobała tematyka forum ... nazywam się Grzesiek jestem z Legnicy ale od jakiegoś czasu mieszkam we Wrocławiu tu studiuję, pracuję i spędzam cały wolny czas ...
A co. Jak ma być burdel to niech będzie. Wolność słowa w burdelu
On i tak tego nie przeczyta.
Zrobił swoje wczoraj. Powypisywał mądrości w kilku wątkach.
I tyle go widzieli.
Ponawiam prośbę o uprawnienia moderatora...
Zrobił swoje wczoraj. Powypisywał mądrości w kilku wątkach.
I tyle go widzieli.
Ponawiam prośbę o uprawnienia moderatora...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A może jakieś trudniejsze pytanie przy rejestracji ? Np. wizerunek jakiego zwierza widnieje na nagłówku forum? I komputery leżą.

Ale to nie są komputery.
To jest jakaś przedziwna akcja, której sensu nie rozumiem.
Może to nawet jest jedna i ta sama osoba. A może nie.
Wszystko jedno.
Trzeba tępić. Równać z ziemią. Jak walec.
Banować z informacją na PW z prośbą o kontakt.
Skontaktuje się - odblokować. W razie pomyłki, rzecz jasna. O która trudno w sumie, bo tak jak pisałem - schemat działań jest zawsze taki sam:
rejestracja -> wpis w Powitaniu i Pozdrawiamy się -> plus kilka wpisów w najbardziej popularnych wątkach.
Wpisy są na ogół wypadkową ostatniego postu. Nic nie wnoszą. Ale tez świadczą o czynniku ludzkim.
To jest jakaś przedziwna akcja, której sensu nie rozumiem.
Może to nawet jest jedna i ta sama osoba. A może nie.
Wszystko jedno.
Trzeba tępić. Równać z ziemią. Jak walec.
Banować z informacją na PW z prośbą o kontakt.
Skontaktuje się - odblokować. W razie pomyłki, rzecz jasna. O która trudno w sumie, bo tak jak pisałem - schemat działań jest zawsze taki sam:
rejestracja -> wpis w Powitaniu i Pozdrawiamy się -> plus kilka wpisów w najbardziej popularnych wątkach.
Wpisy są na ogół wypadkową ostatniego postu. Nic nie wnoszą. Ale tez świadczą o czynniku ludzkim.
Witam wszystkich serdecznie mam na imię Sebastian ,bardzo zaciekawiło mnie Wasze forum ,nie mam jeszcze Subaru ale chciałbym:) pozdrawiam
O! Teraz dobry przykład jest.
Poczekajmy godzinkę i zobaczymy, czy cherusek1, poprzestanie na przywitaniu i jednym poście w jakimś temacie, czy może zaraz pojawi się z dupy w kilku na raz.
Jeżeli wariant 2 - banować.
Poczekajmy godzinkę i zobaczymy, czy cherusek1, poprzestanie na przywitaniu i jednym poście w jakimś temacie, czy może zaraz pojawi się z dupy w kilku na raz.
Jeżeli wariant 2 - banować.