http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... alnie.html
Już sobie wyobrażam cały ten dwór pisowski, jak oni go nienawidzą za 'obrażanie' ich wodza

minimus, to wszystko jest zaplanowane i przemyślane. Tak, jak pisał Gal i devlin.minimus pisze: Wydaje mi się, że ten gościu ma ich wszystkich w dupie, cały polityczny establishment. Może robić co chce, od nikogo nie jest uzależniony. Doszedł do tego do czego doszedł bez polityki. Tak naprawde mogą mu naskoczyć.
Nie do końca. Kurski jest takim bull-terierem "ogólnym" (takim Niesiołowskim bardziej) i o ile mnie pamięć nie myli, to się Tusku nie przywala od czasu "dziadka z panzerfaustem", a Palikot jest "błaznem ukierunkowanym", monotematycznym i raz w miesiącu przynajmniej musi coś palnąć o Kaczyńskim.devlin pisze:Dokładnie. Jest odpowiedzią na Kurskiego z drugiej strony pola minowego i zasieków.
Z Niesiołowskim jest podobno tak, że jak coś dosadnie palnie, to puszczają to na antenie. Jeżeli, wypowiada się "normalnie", a tak jest najczęściej, to tej wypowiedzi już niestety nie emitująGal pisze: takim Niesiołowskim bardziej
minimus pisze: od nikogo nie jest uzależniony. Doszedł do tego do czego doszedł bez polityki.
minimus pisze:Może wykonuje polecenia, a może i nie. Wydaje mi się, że ten gościu ma ich wszystkich w dupie, cały polityczny establishment. Może robić co chce, od nikogo nie jest uzależniony. Doszedł do tego do czego doszedł bez polityki. Tak naprawde mogą mu naskoczyć.
Żaden tam ekstra spisek - normalna (?) polityka.minimus pisze: wietrzycie spisek
minimus pisze: spisek w sensie że nie jest tak jak wygląda i jest to wszystko w tajemnicy przez kogoś zaplanowane
Gal pisze: To, że Palikot przyjął zlecenie na Kaczyńskiego jest wiedzą powszechną w... PO.
Konto usunięte pisze: Wy się lepiej zastanawiajcie na kogo zlecenie przyjął Tasior_Miedziak![]()
Dzisiaj w Trojce sluchalem audycji i bylo miedzy innymi o Palikocie i jego komisji. Okazalo sie, ze WSZYSTKIE projekty ustaw wyprodukowane przez palikotowa komisje ugrzezly u... marszalka sejmu, Bronislawa Komorowskiego. Widac jak na dloni, ze cala ta komisja i przyjazne panstwo to tylko propaganda i nic wiecej.Konto usunięte pisze:Palikot to by się wziął za robotę w komisji swojej. Bo efektów nie widać.
Zaraz zaraz. W co sie mnie tu wrabia? Sprawdzilem. Nie mam zlecenia na nikogo z TheforumEterycznyŻołądź pisze:
Konto usunięte napisał(a):Wy się lepiej zastanawiajcie na kogo zlecenie przyjął Tasior_Miedziak
Chyba jesteś jedyną osobą na forum, która nie wie. Nie zastanawiałeś się nigdy, dlaczego?![]()