booSTi pisze: ale do końca nie wiem co mnie tam wciągnęło...
Niepotrzebna kontra (jak się okazało).
Dobrze to widać na którymś bestoffie.
Szykuj czarnucha na sobotę, żeby nie kwękał.
Ma być w pełnej gotowości bojowej

booSTi pisze: ale do końca nie wiem co mnie tam wciągnęło...
Nie koniec - myślę, że 3/4. Jeszcze została szóstkajarmaj pisze: To już koniec piątki u Ciebie, krótka skrzynia?
przecież były na żywo!booSTi pisze: Niedoczekam się chyba wyników, więc zrobiłem swoje - mam nadzieję, że nie pomyliłem czasów
No właśnie - były. A ja potrzebuję teraz :PAlan, Alan, Alan! pisze:przecież były na żywo!booSTi pisze: Niedoczekam się chyba wyników, więc zrobiłem swoje - mam nadzieję, że nie pomyliłem czasów
No wlaśnie jestem zaskoczony bo myślalem że będzie na odwrot.ryjeks pisze:Ale Sękowski sklepał Virnika![]()
muszę złożyć pierwszy podjazdwicher pisze: No i ukłony dla pilotów trzeba mieć psyche....... z takimi wariatami jeździć![]()
eMTi pisze: Gratulacje za uratowanie puszki z browarem
Ja to z natury jestem powściągliwyeMTi pisze: Ale że nic nie pisnąłeś, to się dziwię - trema przed kamerą?
Ogólnie to zanim Twój WRX dotknie asfaltu my już będziemy dawno na rajdowej emeryturze a z naszych wozów w chińskich stoczniach zdążą zrobić elementy do transatlantyckich kontenerowcówwicher pisze:Ogolnie widze że nie mam sie co spieszyć bo jeszcze musicie sie podciągnąć żebym sie nie nudził na odcinkach