. Jak wiecie w dniach 17-18 października ( tydzień po WLTA ), na moim terenie ( Kotlina Kłodzka ) odbywać się będzie 24 Rajd Dolnośląski. W związku z tym, aby pielęgnować naszą forumową tradycję proponuję, grilla wraz z noclegiem. Miejsc jest sporo, więc liczba osób nie jest ograniczona w zależności od ilości osób mamy do dyspozycji mieszkanie lub dom ( ewentualnie dwa )
 . Jak wiecie w dniach 17-18 października ( tydzień po WLTA ), na moim terenie ( Kotlina Kłodzka ) odbywać się będzie 24 Rajd Dolnośląski. W związku z tym, aby pielęgnować naszą forumową tradycję proponuję, grilla wraz z noclegiem. Miejsc jest sporo, więc liczba osób nie jest ograniczona w zależności od ilości osób mamy do dyspozycji mieszkanie lub dom ( ewentualnie dwa )   . Do tego ogrodzony strzeżony parking, huśtawki i piaskownica
 . Do tego ogrodzony strzeżony parking, huśtawki i piaskownica   . We własnym zakresie  żarło i alkohol.
 . We własnym zakresie  żarło i alkohol. Co trzeba wziąć ze sobą ? : śpiwór i podusię :D
W razie pytań piszcie na priv lub kom
 .Z góry pozdrawiam Lożę Szyderców, która zapewne będzie miała do mnie najwięcej pytań
 .Z góry pozdrawiam Lożę Szyderców, która zapewne będzie miała do mnie najwięcej pytań   
   .
 .

czy toalecie w piaskownicy
  czy toalecie w piaskownicy  

), przekonałem moją "szybką połowę"
 ), przekonałem moją "szybką połowę"