Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Re: Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Ja zupenie nie kumam, jak mozna to poczte na ipadzie obrabiac, ale to nie moja sprawa.
Z ajpada w naszym domy kozysta mlody, gra, oglada podcasty w trasie ... Ja osobiscie nie znalazlem zadnego zastosowania dla tabletu, macbook pro to dla mnie must have.. Za to moj 68 letni ojciec ogrania na ajpadzie bezproblemowo wszystkie swoje potrzeby.
Лукашэнка, cos tam masz zupelnie nie tak, skoro po usunieciu kont nadal 3 GB wisza..
Zastosowal bym jakis factory reset ;)
Z ajpada w naszym domy kozysta mlody, gra, oglada podcasty w trasie ... Ja osobiscie nie znalazlem zadnego zastosowania dla tabletu, macbook pro to dla mnie must have.. Za to moj 68 letni ojciec ogrania na ajpadzie bezproblemowo wszystkie swoje potrzeby.
Лукашэнка, cos tam masz zupelnie nie tak, skoro po usunieciu kont nadal 3 GB wisza..
Bilex, ustaw w ustawieniach skrzynki (w gmialu sie da) ile ma sie sciagac maili na urzedzenie.. ja mam ustawione 1000 i nic sie nie zapycha.
Co do kasowania, nie wyobrazam sobie, by mialo byc inaczej, bym musial oddzielnie kasowac maile w kazdym urzadzeniu na ktore odbieram poczte...
Co do kasowania, nie wyobrazam sobie, by mialo byc inaczej, bym musial oddzielnie kasowac maile w kazdym urzadzeniu na ktore odbieram poczte...
Żona otrzymuje dziennie około 200 e-maili. Na niektóre z nich warto szybko odpowiedzieć. Argument za tabletem miała taki, że lekki, poręczny, szybko się uruchamia, czyli w każdej wolnej chwili może przejrzeć przychodzące e-maile, wygodniej niż na smartfonie, no i wygodniej niż na laptopie.gregski pisze:Ja zupenie nie kumam, jak mozna to poczte na ipadzie obrabiac, ale to nie moja sprawa.
W sumie, jest w tym trochę racji.
Może niekoniecznie musiałby być iPad (następny chyba już będzie inny, ale to nie moja decyzja).
No i utrudnieniem jest jeszcze ten serwer POP3, ale na to już żona zupełnie nie ma wpływu.
Zastanawiam się czy jednak nie reset młotkiem...gregski pisze:Лукашэнка, cos tam masz zupelnie nie tak, skoro po usunieciu kont nadal 3 GB wisza..

Ostatnio zmieniony 16 lip 2014, o 17:28 przez Gootek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
raczej w NZSOŚ, bo sprzęt jak sprzęt.gregski pisze: Czyli jak widac nie w ajpadzie problem...
Alan, Alan, Alan!, fakt, jak by nie obslugiwal poputrzy nie bylo by problemu ;)
nie.gregski pisze:Alan, Alan, Alan!, fakt, jak by nie obslugiwal poputrzy nie bylo by problemu ;)
Problemem jest gromadzenie się syfu zajmującego pamięć i to, że ten syf można tylko częściowo usunąć i tylko w kulawy sposob.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Nie wiem jak istotna to działalność ale może automatyczny forward tej poczty na serwer z IMAP i używanie tamtego konta do czytania/obsługi maili. Wysyłanie maili via SMTP pracowe tak aby ładnie wyglądało. Z drugiej strony nie wiem czy to jest do wyklikania na Ajpadzie.
Łukaszenka - jak to jakaś mała firma i nie mają kompetencji lub budżetu, żeby budować sobie tego typu rozwiązania to może przekonaj ich do przeniesienia tego na Gmail albo MSO365. Zyskaja dodatkowo wspolne kalendarze, listy zadań i inne bajery.
Łukaszenka - jak to jakaś mała firma i nie mają kompetencji lub budżetu, żeby budować sobie tego typu rozwiązania to może przekonaj ich do przeniesienia tego na Gmail albo MSO365. Zyskaja dodatkowo wspolne kalendarze, listy zadań i inne bajery.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
dobrze, że nie wpadli na podobne rozwiązanie jak antena w iP nie działała.gregski pisze: Alan, Alan, Alan!, fakt, jak by nie obslugiwal poputrzy nie bylo by problemu ;)

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
FUX, chyba z cenami, bo technicznie to nie jest przełom chyba, że w ramach tego producenta 

Dokładnie; o crny chodziło.
Mam jeszcze 4-kę bez eS i nie mam ochoty zmieniać.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
i nie muli Ci? Z którym iOS-em ją masz?FUX pisze:Dokładnie; o crny chodziło.
4s z najnowszym ios nie muli... Mozliwe, ze z ios8 zacznie ;)
Poznańskość wychodzi...So What! pisze:FUX, "wonsz" w kieszeni

Konto usunięte, z ostatnim.
Nie narzekam. Czasami ciut wolniej się otworzy po naciśnięciu przycisku wzbudzania, aby wprowadzić kod dostępu.
Generalnie ok.
Do 4 nie podejdzie.gregski pisze:4s z najnowszym ios nie muli... Mozliwe, ze z ios8 zacznie ;)
Jako użytkownik BlackBerry Q10, który miał okazję poużywać zarówno iPhone 5S jak i smartfonów z Androidem, stwierdzam, że Q10 nie zamieniłbym na żadne cudo bez mechanicznej klawiatury.
Jesli będę gotowy zamienić Q10, to na nowy model Q20, który nieoficjalnie jest już zapowiadany, choć nie znana jest jeszcze data jego premiery.
Mimo, że pozycja rynkowa Kanadyjczyków zmarginalizowała się w ostatnich latach, to jednak nadal pozostają oni producentem urządzeń, które są dalece bardziej narzędziem niż zabawką. I właśnie to cenię.
Jesli będę gotowy zamienić Q10, to na nowy model Q20, który nieoficjalnie jest już zapowiadany, choć nie znana jest jeszcze data jego premiery.
Mimo, że pozycja rynkowa Kanadyjczyków zmarginalizowała się w ostatnich latach, to jednak nadal pozostają oni producentem urządzeń, które są dalece bardziej narzędziem niż zabawką. I właśnie to cenię.
Moja już dawno się skończyła.
Proszę o uprawnienia moderatora.
Mam dosyć.
Za zaśmiecanie wątków tuż po zarejestrowaniu się na forum - ban.
Wpisy kasowane.
Może się oduczą.
Naprawdę nie trudno ich odróżnić od innych. Schemat działania jest ten sam.
Ja rozumiem, że Remek nie ma czasu i ideologicznie się wzbrania a reszta modów zagląda na forum od wielkiego dzwonu ale ja nie mam takich oporów...
Proszę o uprawnienia moderatora.
Mam dosyć.
Za zaśmiecanie wątków tuż po zarejestrowaniu się na forum - ban.
Wpisy kasowane.
Może się oduczą.
Naprawdę nie trudno ich odróżnić od innych. Schemat działania jest ten sam.
Ja rozumiem, że Remek nie ma czasu i ideologicznie się wzbrania a reszta modów zagląda na forum od wielkiego dzwonu ale ja nie mam takich oporów...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Zostaly na forum 4 osoby na krzyz, atak botow uwazam za udany.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Bardzo słabe są te nowe iPhony
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
źle noszą!leon pisze: Bardzo słabe są te nowe iPhony
Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Ponoc sie ten duzy w kieszeni gnie, za cienki.. Pomoc to nie prawda:
http://pulse.me/s/2N6oS8
Na video od Leona nie widac, by sie giely ;)
http://pulse.me/s/2N6oS8
Na video od Leona nie widac, by sie giely ;)
Że jeszcze tego nie przekuli w sukces jako ficzer: pierwszy elastyczny telefon

Marcin
-_-
-_-