Konto usunięte pisze: może to coś pomoże
nie da rady, plan jest inny
Takgregski pisze:Panewki klekocza jak padna?
Takgregski pisze: Na wolnych obrotach
Takgregski pisze:przy gazowaniu?
a takie które za chwilę padną o ile dobrze pamiętam, klekoczą gdzieś w okolicach 3krpm.gregski pisze: Panewki klekocza jak padna? Na wolnych obrotach czy przy gazowaniu?
Napisał Dziad w automacieesilon pisze: Pochwal się rzechem gregu
E nie bez przesadySo What! pisze: STi znaczy się
A jeśli Forek z automatem, to może być też dla takiej młodzieży już starszej...esilon pisze:Forek świetny dla młodzieży
wiele jest koncow swaiat, to jest jeden z nich,esilon pisze:Beema zadzwoniła dzisiaj do serwisu że olej cza wymienić, prawdziwe auto dla dziada, nie cza pamiętać
No własnie - jaki?gregski pisze: Juuupi jaki fajny samochod kupilem! :)
Rozsądna to jest w naszych warunkach wolnossąca Octavia klasik z fabrycznym gazem. Natomiast Forester w przeciwieństwie do niej powoduje banana. Może jestem mało wymagający, ale u mnie wciąż i nieodmiennie. I, rzecz ciekawa, jak ze dwa dni nim nie jeżdżę, to zaczynam kombinować, jakie by tu inne auto kupić w przyszłości. A potem siadam za fajerę do Forestera, i mi głupie myśli mijają, jak reką odjął. Nawet, jesli po zrobieniu 300 kilometrów z pasażerami mam chrypę od darcia ryja podczas rozmowyArno pisze: foryś jest rozsądny.
Naciąga Cię, cwaniura. Olejesilon pisze: Beema zadzwoniła dzisiaj do serwisu że olej cza wymienić,
No i tu Cie zaskoczę, ale wszystkie nowe BMW i Mini maja pakiet serwisowy zawarty w cenie auta - czyli jedziesz na przegląd i nie pąłcisz za robociznę, oleje i filtry, świece itp. Płatne są części eksploatacyjne jak klocki, wycieraczki, sprzegło. Oczywiście zakres tego pakietu ma ograniczenie wiekowe i przebiegowe, ale można je rozszerzyć. Np do mnie do Mini za 4 tyś mogę rozszerzyć do poziomu Premium (6 lat, 110 tyś km i dodatkowo oprócz przeglądów w skąłd dochodzą tarcze, klocki, sprzegło, wycieraczki). I to się opłaca, bo np. takie sprzegło kompletne kosztuje prawie te 4 tysiace + robocizna.WitAce pisze: Niech jeszcze bema zaplaci za wymiane oleju jak jest taka samodzielna ;)
Wszystkie?lukass pisze:No i tu Cie zaskoczę, ale wszystkie nowe BMW i Mini maja pakiet serwisowy zawarty w cenie auta
Wiadomo że są zawarte w cenie auta. Ale wiedząc że to jest i mając swiadomość ile kosztuje zwykły przeglad to łatwo sobie można przeliczyć ile "dodatkowego rabatu" musieliby dołożyć gdyby nie było tej opcji.Arno pisze:Po pierwsze, nie wiadomo, czy właściciel auta nie bedzie " spowodował usterki łym stylem jazdy" a la sprzegło w dieselkach. A po drugie, nie ma niczego za darmo, jak wiemy, więc gdzieś te koszty są ukryte.