Rajdy 2014
Re: Rajdy 2014
oby mu tylko szajba nie odbiła na power stage'u.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No to nie zawiódł
qrwa

qrwa

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
no i wykrakałem 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
To który wreszcie jest
, znowu szlak trafił wynik 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Trzeba było tak napisać przed rajdem, to może by się dowiózł do mety, mając na uwadze straty sponsora...
mistrz filmik
sama prawda od kuchni.. szacun dla roberta za podwinięcie ogona 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Właśnie to przeglądałem.

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae

- Slawskip
- 3 gwiazdki
- Auto: Subaru Legacy MY07
- Polubił: 12 razy
- Polubione posty: 4 razy
Masakra, z drugiej strony siedzieć sobie w takim miejscu to aż proszenie się o kłopoty....
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
O ja pierdolę... ale rajd był piękny rajd był długi, ch.j mu w dupę będzie drugi... Tylko na tacę powinni dać 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Ci z renówki to powinni dać na remont zakrystii
Mega fuks, ale kibice się nie popisali..

Marcin
-_-
-_-
eMTi, wiesz co Hołek napisał o tym filmiku ?
niestety smutna prawda
Krzysztof Hołowczyc
Kiedyś taki przejazd bokiem po łuku auta WRC był normalnością. Dziś wzbudza sensację i podziw kibiców. Czasy i auta bardzo się zmieniły...

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

wiem wiem, z jego posta podkradłem
Swoją drogą piękne jest to rajcowanie się żabojadów.. to już któryś filmik, na którym wrzeszczą słodkie o la la!
A u nas by było tylko o ja pierd...
lala ładniej brzmi 

Hołek dobrze to podsumował
/////////////
No dobra, Kubek będzie jechał w "Fabryc"e w przyszłym sezonie czy nie ?
Citroen

/////////////
No dobra, Kubek będzie jechał w "Fabryc"e w przyszłym sezonie czy nie ?
Citroen

Re: Odp: Rajdy 2014
Większe głosy mówią o hujdaju