LouCyphre pisze: Tylko jak ja się sklonuję żeby być i tu i tam ...
LouCyphre, impreza będzie taka, że i tak wszyscy będą podwójnie widzieć. Nie martw się na zapas

LouCyphre pisze: Tylko jak ja się sklonuję żeby być i tu i tam ...
Mały kręci nosem, ale popracuję nad nim.FUX pisze:mały 5150,
A ty się nie rejestrujesz?
Łaaj o Łaaj nie możesz zostać do niedzieli ?Gal pisze: wyjazd 30. wczesnym popołudniem
Lucek, jesteś wielkiLouCyphre pisze: wstępna rezerwacja dokonana.
Tylko w sobotę? Myślę, że w piątek też jakaś integracja się należy...LouCyphre pisze: propozycja na wieczorne ognisko w sobotę.
My nie wybrzydzamy. Mięso na szczęście jemy (ja - nawet głównie), więc zasadniczo standard ogniskowy (coś z rusztu, kiełbaski, chleb ze smalcem, etc.) nam pasi. Krótko mówiąc, akceptujemy w ciemno, co umówisz i nie będziemy marudzić. I niekoniecznie dużo, o towarzystwo raczej tu chodzi, a nie o wyżerę. Zjeść i tak coś przecież zjemy w dzień, a na noc - niezdrowo...LouCyphre pisze: Wymyślcie co byście chcieli zjeść
Dawaj konto, zapłacę co się nalezy i będziemy mieć z głowy: 2 os. x 3 noclegi (od czwartku!) ze śniadaniem, czyli x 35 PLN = 210 PLN, plus coś na ognicho/ognicha... tak? I ewentualna korekta na miejscu.LouCyphre pisze: Będzie potrzebna zaliczka
LouCyphre pisze: Listę zamkniemy chyba do niedzieli co ?
Nie myśl, damy sobie radęjarmaj pisze: mocno myślę nad programem dla niezainteresowanych rajdem
1. Punkt G.Konto usunięte pisze: Należy stworzyć liste punktów wartych grzechu,
My na 100% w czwartek, jak się da, to nawet wcześniej, niż wieczorem.Konto usunięte pisze: Mnie kusi żeby przyjechać wcześniej (może nawet czwartek wieczór)
Ale Gal musi dziecko odebrać z lotniskaLouCyphre pisze: Łaaj o Łaaj nie możesz zostać do niedzieli ?
Coś chyba z cytowaniem nie wydało, bo ja to jedynie myślę, jak starego lenia na odcinki wyciagnąć!WiS pisze:Nie myśl, damy sobie radęjarmaj pisze:mocno myślę nad programem dla niezainteresowanych rajdem
mały 5150,WiS pisze: Proponuję uwzględnić Petera35 (z nowymi wielbłądami...? ), pewnie będzie chciał być, a z tych piachów się bidak nie ma jak zgłosić...
Fux, dostałeś na niego zlecenie, że tak się dopytujesz?FUX pisze:mały 5150,WiS pisze: Proponuję uwzględnić Petera35 (z nowymi wielbłądami...? ), pewnie będzie chciał być, a z tych piachów się bidak nie ma jak zgłosić...
On nie jedzie?
FUX pisze: mały 5150,
On nie jedzie?
Nooo. Towarzycha do kabiny szukam....vibowit pisze: Fux, dostałeś na niego zlecenie, że tak się dopytujesz?
Ja to bym bardzo chętnie z Wami pochlejadował tylko daleczko jakoś jak dla mnieFUX pisze: mały 5150,
A ty się nie rejestrujesz?
PrawdaFUX pisze: P.S. Właśnie Twojego avatara kosztuję...
Zacny. Na zdrowie.
vibowit pisze: Lucek, mam nadzieję, że nie będzie problemu jeśli ktoś zdecyduje się nieco później, niż w niedzielę?
mały 5150 pisze: Wyjechać mogę dopiero o 17.00 (bo mam jakieś k...a szkolenie) to się pewnie dowlokę na 21-tą albo i później
A co Ty się, kolego drogi, tak szokujesz?jarmaj pisze:Gal pisze:27. Gal
![]()
No, no...
A szlag by Cię trafił!LouCyphre pisze:
LouCyphre napisał(a):Łaaj o Łaaj nie możesz zostać do niedzieli ?
Ale Gal musi dziecko odebrać z lotniska
Gal pisze: Tak, muszę dziecko odebrać o 21 w Warszawie-Okęcie, lot z Moskwy.
LouCyphre pisze: Jeśli ktoś się zgłosi później to też go jakoś dokwaterujemy. Gorzej może być z pokojem dla pary, ale coś tam się pokombinuje.
No to masz przechlapane. Bez krawata nie pogadamy.jarmaj pisze:Boooo..... ten tego... krawata na tę okolicznośc nie mogę w szafie znaleść....
Taksówki?????LouCyphre pisze:No co Ty ? Z dzieciaków niedorajdy chcesz zrobić? Muszą się nauczyć radzić same. Mądrzy ludzie taksówki wymyślili wieki temu