kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
mały 5150
- 6 gwiazdek
- Auto: Czarne Zło
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Jak w temacie kupię seryjne zawieszenie do mojego WRX'a.
Kompletnie nie zależy mi na amortyzatorach, bo wkładam nowe AGX'y albo Ultra SR - potrzebna mi jest cała reszta. Uciekam z TEIN'a, który włożyłem jakiś czas temu,
bo i ja i buda mamy już trochę dosyć

Może u kogoś w garażu leży i chciałby sprzedać

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru

mały 5150
-
Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
-
Polubił:
247 razy
-
Polubione posty:
528 razy
mały 5150, czyli potrzebujesz sprężyn?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru
-
R1damii
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX 03
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
tein gwint?
Możemy zamienić :)
Ja mam serię w swoim WRX na czerwonym amorze, jest fajnie stabilnie z tym że dla mnie za wysoko. Bo to seria.
Możemy pomieniać jak masz nisko :)
R1damii
-
mały 5150
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Chlorianie, no nie do końca, bo są jeszcze gumy, miseczki, poduszki. Nie wiem jak to się kuźwa wszystko fachowo nazywa ale może rysunki pomogą.
-
Załączniki
-

-

mały 5150
-
mały 5150
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
R1damii, tak to jest gwintowany Tein Super Street bez top mountów
http://sklep.4turbo.pl/product-pol-8232 ... untow.html i fura stoi nisko co mnie bardzo denerwuje ale co kto lubi
Z Twoim zawiasem może być zamieszanie, bo właśnie od 2003 (z tego co widzę w podpisie masz właśnie MY03) tył się zmienił i Twój może nie pasować. Poza tym amortyzatory kupuję nowe więc Twoje przydadzą mi się
na przysłowiowy plaster

Jak wyjmę swojego Teina to Ci go mogę za pasztetową cenę odsprzedać jak będziesz zainteresowany, bo nie chcę żeby leżał bez potrzeby w garażu i się kurzył jak ktoś mógłby skorzystać

mały 5150
-
Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
-
Polubił:
247 razy
-
Polubione posty:
528 razy
mały 5150, no to jak nie masz top-mountów zmienionych to wiele więcej tych gratów chyba nie potrzebujesz. Kup amortyzatory + sprężyny. Podjedź do Dżanka albo innego kumatego serwisu i Ci to ogarną. Nie wiem czy chciałoby mi się zamawiać te drobiazgi osobno. Pewnie będzie tak, że o czymś się zapomni a coś innego będzie kupione na zapas.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru