[S] FELGI 18'' ZŁOTE 5X100 Z NOWYMI OPONAMI 225/40/18
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] FELGI 18'' ZŁOTE 5X100 Z NOWYMI OPONAMI 225/40/18
Mam na sprzedaż moje alufelgi 18'' firmy MAK w kolorze złotym z rozstawem 5x100
Felgi sa dedykowane do subaru czyli otwor 56,1 i ET 45
Kolor oryginalny złoty nie malowane i nie spawane( normalne slady użytkowania)
Załozone sa nowiutkie opony(dot 14) letnie 225/40/18 marki LingLong Green Maxx idealne na sucha jak i mokra nawierzchnie przebieg opon 700km
Cena za komplet 3000zł
KONTAKT
510-141-381
Zdjecia na maila
Felgi sa dedykowane do subaru czyli otwor 56,1 i ET 45
Kolor oryginalny złoty nie malowane i nie spawane( normalne slady użytkowania)
Załozone sa nowiutkie opony(dot 14) letnie 225/40/18 marki LingLong Green Maxx idealne na sucha jak i mokra nawierzchnie przebieg opon 700km
Cena za komplet 3000zł
KONTAKT
510-141-381
Zdjecia na maila
-
forumowicz
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S] FELGI 18'' ZŁOTE 5X100 Z NOWYMI OPONAMI 225/40/18
A co innego na tym forum robisz poza handlowaniem ? Kup za grosze ,oszukaj,podpicuj i sprzedaj jako "swoje"
Może warto posledzic jak myją sobie ręce z oskaRS . pewnie się w d... całują jeszcze hahahaha
Może warto posledzic jak myją sobie ręce z oskaRS . pewnie się w d... całują jeszcze hahahaha
Bardzo smieszne lepiej kogoś zrypac i oczerniać zamiast sie doagadac ja z kolega Oskar nie mialem żadnych problemów dla mnie ten czlowiek jest mega konkretny i rzetelny wiec daj sobie spokoj
Ostatnio zmieniony 18 sty 2015, o 11:48 przez DAYCO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
forumowicz
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S] FELGI 18'' ZŁOTE 5X100 Z NOWYMI OPONAMI 225/40/18
Kolega ? No i wszystko jasne. Jeden i drugi jest ma forum w celach świadomych i koniec.nie interesują ich inne działy niż sprzedał złom w cenie złota :) a jak kupić cos od kogoś to jeszcze zadać zwrotu kasy ? To niby nie Ty wciskasz,ze kupilem od kogoś cos zepsutego ,aby wyludzic kasę ? Przecież tu wszyscy się znają i nie jeden ma już wyrobiona opinie o takich cwaniaczkach jak ty i oskaRS hahaha